Victoriaanse hanger Horloges

Voor een hanger genieten van authentieke Victoriaanse te zijn, zou het moeten zijn ontworpen voor de jaren 1837 en 1901, de jaren gedurende welke Koningin Victoria gedomineerd Engeland. Met de onverwachte opkomst van een Engels centrum natuurlijk de vraag van klanten ontstond voor sieraden in de massa markt. Hanger horloges gemaakt in Engeland in de loop van het Victoriaanse tijdperk zijn vrij duidelijk betrouwbaar, ook zo, andere echte Victoriaanse hanger horloges belandde geproduceerd in locaties zoals Zwitserland, Frankrijk en de VS worden verkocht in Engeland.

Behalve de productie datum is ingeschreven ergens op het horloge, kan het lastig zijn om vast te stellen wanneer precies het observeren misschien zijn gemaakt. Het Victoriaanse tijdperk alleen kan worden onderverdeeld in een aantal onderafdelingen, en ja, ook, kan de soorten Victoriaanse hanger horloges. Bepaalde thema’s, kleuren en motieven podium om de periode door de Victoriaanse periode alles waardoor het genieten werd bewerkt. De 3 duur van doel zijn: ‘. Esthetische termijn’ de ‘Passionate Period ‘, de’ Grote periode’ en de

De ‘Passionate Periode’ duurde tot de jaren 1837 en 1861. Hanger horloges, zo effectief als een groot deel van de sieraden van dit interval, prominent slang motieven. Slangen met diamanten of granaten voor ogen werden een populaire stijl. Bloemmotieven groeide goed bekend te worden door deze periode zo mooi. Handen belandde nog een verder relatief geliefd thema van de werkdag, als symbool van vriendschap of anders, ongeacht wat de handen gebeurd te houden.

De ‘Grote Time periode’ – te beginnen in 1861 en langdurig tot uiteindelijk 1880 – werd afgetrapt door het verlies van het leven van Prins Albert. Dit veroorzaakte Koningin Victoria te gaan in rouw en de juwelen van die periode displays specifiek dat. Zwart emaille en onyx zijn gemeenschappelijk en dus was het gebruik van ‘jet’, een duidelijke verscheidenheid van fossiele steenkool. Deze donkere stenen belandde gebruik gemaakt van in de hanger Horloges sombere afloop. De ‘fleur-de-lis ‘stijl groeide uit tot heel goed vond in de loop van deze periode als zeer goed.

De ‘Esthetische periode van tijd’ was de laatste interval in de Victoriaanse periode, blijvende 1880-1901. Deze periode waargenomen horloges die werden aanzienlijk veel minder uitgebreid willen en belandde uiteindelijk minder moeilijk en verkleinde in design en stijl. Sommige hanger horloges uit deze periode de neiging om Japanse stijlen hebben, aanzienlijk Japanners in moeder natuur.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.