Verschillende Cyma Ontwerp Horloges

Cyma Signature Series horloges toeschrijven dames substantiële-afwerking luxe armband horloges met achttien-karaats goud, diamant wijzerplaat en bezel, een zwarte of witte wijzerplaat en een Zwitserse beweging. De collectie ook kenmerken van een schroef-down kroon en scenario weer, saffier kristal en drinkwater weerstand tegen honderd vijfenzestig tenen. Hoewel mannen Signature serie Cymas worden gepresenteerd, het ontwerp een beroep op meisjes klanten. Sommige Signature modellen functioneren 14k goud gevallen en-moeder-van-parel wijzerplaten.

De Navy Star serie is een extended-loopstijl door Cyma dat heeft gevorderd van een mannelijke toga Bekijk in de jaren 1950 en 1960 tot een de deur duik kijken. De Navy Star normaal opties een roestvrij staal en achttien-karaats vergulde situatie, draaibare unidirectionele bezel, saffier kristal, vast geschroefde kroon en de situatie weer, lichtgevende wijzerplaat, H2O weerstand tegen 330 voeten, agenda en quartz uurwerk. 1 model kenmerken een oranje wijzerplaat en koolstofvezel riem.

De Cyma Dominator is een beperkte versie significante concluderen genieten van die kenmerken van een zwarte, tan of bruine wijzerplaat met elk model beperkt tot slechts tweehonderd horloges. Elk horloge is gegraveerd met een geautomatiseerde chronometer beweging selectie weer op het scenario. Het product bevat ook het typische soort crème kleur tank wijzerplaat en sub-wijzerplaat 2e hands.

de jaren veertig Collection is Cyma’s hommage aan de jaren veertig in acht modellen die zijn uitgerust met de geautomatiseerde chronometer of kwarts beweging. Deze horloges aspect een situatie weer tentoonstelling venster om de geautomatiseerde beweging zien en bellen en case trekken van haar veertig productlijn.

Cyma produceert horloges sinds 1891. Tavannes acties werd toegepast in Cymas rechts tot 1966. Cymas gegenereerd in 1966 en vlak voor zijn begeerd door verzamelaars of dragers die een reinigen kiest, klassieke look met een gids kronkelende mechanische beweging. Het beroep van de klassieke jaren vijftig en zestig Cymas is dat de mode blijft hedendaags te zijn. De Navy Star ‘AutoRotor,’ bijvoorbeeld, is een Cyma automatisch dat opvallend gerelateerd aan veel van de hedendaagse Cyma keuzes, maar op een deel van het prijskaartje kijkt. Een goed beheerde Cyma houdt uitstekende tijd, maar net als alle oude horloges, het is echt niet per se waterbestendig. Classic horloges zijn compacter in diameter, in tegenstelling tot stijlen van vandaag. Oudere Cyma kiest voor tussen 33 mm en 36 mm, hoewel moderne stijlen kunnen evalueren rond de veertig mm.

Category: mannen horloges

Comments are closed.