Vacheron Constantin Overseas-Swiss Superior-Close Horloges Assessment

Overseas Collection

Vacheron Constantin manifesteert in het buitenland een schokkende verandering in design en stijl in tegenstelling tot de uitzonderlijke conventionele look van het grootste deel van VC uurwerken. Het packs ook, waarschijnlijk minder verbazingwekkend, een reeks van technologische vooruitgang die het assortiment steken in de groep van elite vakantie horloges. Paradoxaal genoeg, maar een van de meest herkenbare eigenschappen van de in het buitenland is dat het echt niet snel herkenbaar Het is misschien een tweede blik te vinden dat een in het buitenland horloge behoort tot Vacheron Constantin:. De basisstructuur, zelfs hoewel elegant, trendy en sportief, draagt ​​begripsmatige overeenstemming om horloges die door andere aanbieders, Rolex of Omega, voor gelegenheid. Dit, echter, vertelt ons veel meer over het succes van die unieke prototype, dan over de horloge model. (detachering uitoefent onder)

Afgeschermde Time Keepers < p> Het concept achter Overseas profiel is om een ​​geheel nieuwe look te ontwikkelen, en daarna injecteren met diverse handelsmerk visuele factoren. Op de een persoon hand, Overseas toont een hechte en solide lay-out, aan de andere kant, de gladheid en de gladheid van de contouren – indicatoren van de moderniteit – vervagen enigszins het unieke karakter van Vacheron Constantin. Voor een kenner dit kan mogelijk worden bemoeilijkt, en niet iedereen kan vind deze verwarring. Dat meldde de onderneming verklaarde dat de stress in in dit assortiment is vervaardigd op te voeren en nut. Aantal componenten de scherp en fraai uitgevoerd bezel, de corporate embleem, en andere mensen onthullen identificatie van de Zwitserse maker veel veel meer te doen zo rustig en het voeden van de scènes zijn dit de praktische factoren die de blik op te schermen, en verander het in een zeer effectieve vakantietijd keeper.

H2o Resistant, Utility Oriented

Dus laten we het analyseren van de verbeteringen en uitbreidingen. De selectie volgt ongewoon hoge verwachtingen aan het scenario van het genieten van bescherming:. H2o weerstand is overtuigd door waterdichtheid pakkingen, schroef vergrendeld elementen (de kroon, bijvoorbeeld) leiden in het algemeen hermeticity en ondoordringbaarheid om buitenaardse objecten < p> De binnenkant van de beweging bevat een anti-magnetisch monitor die het mechanisme van magnetische velden bewaakt. Armbanden zijn bijzonder soepel gemaakt in te kopen om de pols van de drager precies aan te passen. Lichtgevende palmen gemengd met een-glare ondoorlaatbaar saffier crystal cover en oversized lichtgevende indexen of cijfers maak tijd lezen door moeiteloos en ronduit aangenaam

Stad Voyage, Voyage Athletic:. Stijlvol Understatement

Gerelateerd aan beweging, de vijf belangrijkste lijnen in het buitenland – de Stad Voyage, de Athletic Voyage, de chronograaf, de Dual Time en dames bestaan ​​Vacheron Constantin kwesties speciaal specifiek op toeristen. Dag / Nacht en elektrische gangreserve (voor de self-wikkeling mechanische beweging) indicatoren, verschillende agenda, als putten als uur, minuten en seconden subdials transformeren het horloge tot een efficiënt doen werkinstrument. Op de aanvankelijk invloed, het aanzienlijk ‘conventionele’ zichtbaar kijkje bagatelliseert de enorme identificeren Vacheron Constantin en heeft de neiging om in het buitenland te maken van een training in geavanceerde understatement. Goed, het is de enige collectie die nieuwe horloges ingekapseld in pretentieloze roestvrije metalen kenmerkt . Met andere woorden, het bedrijf gaat de hele weg met de notie van sportieve activiteiten en reizen horloges minder lijkt te zijn, extra voeren. Overseas zullen mensen wedstrijd vandaag die voorstander zijn en afhankelijk zijn van understatement als een soort van zelf-expressie en de mode van het functioneren in de planeet. De meeste up-to-date typen wijken enigszins, waarin extra opmerkelijke stilistische toevoegingen, van tijd tot tijd in een prachtige mengsels. Dames stukken schrijven moeder-van-parel wijzerplaten diamant indices de bezels in heren ontwerpen zijn geplaveid met diamanten.

Category: mannen horloges

Comments are closed.