Unieke Duikers Horloges

De ‘vorige-faculteit’ duikers, dat wil zeggen, mensen die beseften duiken vlak voor de komst van de duik computer systemen, werkzaam h2o-resistente horloges te blijven observeren van hun onderwater tijd. Duik horloges zijn niet alleen standaard horloges, dat gezegd hebbende. Nogal wat factoren hen te beschermen tegen de onderwater omgeving.

Hoewel veel horloges zijn gelabeld ‘drinkwater bestendig,’ niet al deze zijn geschikt voor scuba of gratis duiken. Volgens de Federal Trade Commission, kan niet kijken naar ‘water-proof,’ worden bestempeld als niemand kan worden gegarandeerd om op te staan ​​voor overstromingen.

Rubber pakkingen en O-ringen leveren een zegel dat H2O voorkomt doorsijpelen in de machinerie van het uitzicht. Bovendien, de omstandigheid van een duik genieten worden gemaakt van materiaal dat het verhoogde atmosferische druk op diepte kan verdragen.

De conventionele waarmee een controle kan worden beoordeeld aan het oog van een duiker in tegenstelling tot een gewoon drinken waterbestendige kijken naar is vernoemd ISO 6425. Dit werd door de Intercontinental Organization for Standardization ingesteld.

krijgen voor een controle als het uitchecken van een duiker te worden geëtiketteerd, moet zich houden aan het volgende:

– Ga een examen van betrouwbaarheid onderwater
– Ga een condensatie-test
– Hebben kronen en het plaatsen van apparaten die zijn geverifieerd om overdruk en externe krachten weerstaan ​​
– Worden getest waterdicht en bestand tegen overdruk door het drinken van water

– Aantoonbaar bestand tegen thermische schokken te zijn

Daarnaast blik van de duiker bij moeten hebben deze kenmerken:

– Een roterende bezel of andere tijd kiezen van de machine, zodat de verstreken tijd snel kan worden opgemerkt
– Nummers die moeiteloos kunnen worden bekeken in het schemerige op een lengte van 25 cm
– Een indicatie dat het zicht in werking is, duidelijk zelfs in volledige duisternis (zoals een glow-in-the-dark 2e hands)
– Magnetische weerstand
– Schokbestendig
– Bestand tegen zout
– Stevigheid van de band, dit soort dat het niet kwetsbaar voor exterieur kracht
– Het bestaan ​​van een ‘end of lifestyle’ signaal voor de batterij

De minimale diepte waardering voor horloges voldoen aan ISO 6425 verwachtingen is honderd meter. Deze horloges zijn voor duiken tot een diepte niet vereist helium brandstof.

Sommige duik horloges zijn geschikt tot een diepte van 200 tot driehonderd meter. Deze zijn ook geschikt om te duiken, maar, nogmaals, niet geschikt voor dieptes die helium brandstof. Voor die mensen diepere diepten, duiker horloges geschikt voor een diepte groter dan drie honderd meter bestaan.

Deze dagen, de meeste duikers gebruiken een duik pc, die over het algemeen heeft het uiterlijk van een genieten, maar biedt extra informatie.

Dive computer systemen worden gemaakt de toepassing van bepaalde algoritmes die zich aan exact dezelfde concepten als duiktabellen. Ze berekenen de diepte, tijd en duikprofiel, het creëren van een beschermde prijs van opstijgen dat de duiker zal het mogelijk uit de buurt van de noodzaak voor decompressiestops te blijven.

Duikcomputers typisch scherm huidige diepte, de meeste diepte, drinkwater temperatuur, de duur van de duik aanzienlijk en de nultijd (NDL) weer te geven. De NDL is de lengte van de tijd een duiker kan blijven op de huidige diepte, zonder de noodzaak van wegens een decompressie verplichting. Als decompressie is essentieel, moet de duiker van een zekere hoeveelheid tijd besteden aan toegewezen diepte opgebouwde stikstof in het menselijk lichaam te laten off-gas. De meeste duikers willen deco stops voorkomen, zodat expertise van de NDL is belangrijk.

meeste duik stuks aanmelden een bepaald bereik van duiken in het geheugen, zodat de profielen en cijfers uit het verleden duiken kan worden benaderd. Daarnaast werken ze uit de som van stikstof opgehoopt in het lichaam, zodat voor de hoeveelheid tijd die op het gebied interval.

meeste duik desktops hebben een ‘systeem’-modus als perfect, die informatie en feiten presenteert over hoe uitgebreid een duiker kan blijven op diepte op latere duiken, gezien de stikstofbelasting is ze momenteel bezig. Dit is vooral handig voor herhalingsduiken ontworpen in de exacte dag. Sommige duik computersystemen extra aanwezig ‘no fly’ gelegenheden, waarschuwen duikers om te bepalen wanneer het veilig en gezond aan boord van een vliegtuig na duiken.

De meeste computer systemen geven ook waarschuwingen wanneer opstijging van een duiker krijgt veel te snel. Een snelle stijging oppert de mogelijkheid stikstofbellen in de bloedbaan, die leiden tot decompressie ziekte, of ‘de bochten.’

Sommige computers kunnen worden opgericht om verrijkte lucht mengt, die een hogere concentratie zuurstof in stikstof dan frequente lucht hebben tegemoet te komen. Wanneer nitrox doet verminderen de stikstofbelasting, het creëert ook een kans op zuurstofvergiftiging, dus het is echt essentieel dat, als een duiker is op nitrox, zet ze haar laptop op de juiste wijze.

Ingebouwde lucht personal computers functioneren de identieke als gewone duik stuks, met een bepaalde significante variatie. Een sensor stuurt een signaal naar de computer, waardoor de duiker hoe veel lucht is verbruikt. Hoewel deze feiten wordt vaak aangeboden door middel van een analoge manometer, de ingebouwde pc presenteert de duiker veel meer bepaalde informatie en lijkt normaal een alarm op verschillende lucht-verbruik intervallen.

Bottom timers overbruggen het gat onder controle van een duiker uit en een duikcomputer. De meeste scherm duiktijd, diepte en temperatuur, en ze blijven een constrained log van duiken houden. Ze lopen niet afhankelijk zijn van de geavanceerde algoritmen van duik desktops en dus niet kan waarschuwingen leveren over wanneer een duiker nadert een nultijd, of zet zichzelf in gevaar van zuurstofvergiftiging. Integendeel, base timers draaien op de veronderstelling dat de duiker is het houden van dit soort punten bijhouden van zichzelf.

Terwijl duik personal computers bouwde het goed te doen om veel preciezer de stikstofbelasting door een duiker gedragen meten, sommige mensen beweren dat ze laten ook duikers om extra uitgebreide, gevaarlijke duik profielen doen zonder een ruim begrip van de bedreigingen. Invullen algoritme van de computer voor handboek berekeningen aanbrengen van een duik tafel, kan een duiker weg te houden van zeker de voorbereiding van zijn duik.

Voorafgaand aan desktops aangekomen in normaal gebruik, duikers routinematig gebruikt tafels, en dus normaal dook wat is geïdentificeerd als een duik ‘vierkant profiel.’ Een vierkant profiel ervan uitgegaan dat je afdalen naar een bepaalde diepte, daar te zijn, en vervolgens terug te keren naar de vloer, met snelle stops bescherming. Enkele rekening met deze beperking en de uiterst conservatieve, zoals duikers zelden specifiek afdalen tot hun optimale diepte en blijven daar voor de algemene duik. Een duik personal computer berekent regelmatig de stikstofbelasting afhankelijk van werkelijke diepte.

De remedie voor velen is om te programmeren de duik te maken van tabellen, en de pc gebruiken op diepte om er zeker van dat de voorbereiding wordt nageleefd maken. Dit maakt het mogelijk voor de duiker om te verblijven in opdracht van de parameters van de duik, maar hem niet te beperken tot een vierkant profiel.

Veel duikers dragen een duik check out of base timer als back-up, in geval van een personal computer mislukking.

Category: luxe horloges

Comments are closed.