Ulysse Nardin Specialiteiten Horloges Beoordeling: Minute Repeater, email,

Specialiteiten

Om de ongekende technische problemen van de Freak en van de Trilogy of Time (Astrolabium, Planetarium, en Tellirium) assortiment tegenwicht, Ulysse Nardin bieden artistieke horloges die voorliefde het merk voor miniatuur schilderkunstige composities vertonen . Deze stukken kunnen misschien integreren 1 complicatie, die all-around verandert in het centrale thema dat de wijzerplaat pirouettes, of helemaal geen, waardoor het beeld op de deal met de centrale aantrekkingskracht zal worden, en de oorzaak want hij let’s bestaan. Wijdverspreide elementen bevatten glazuur, platina en wit goud Veel van de specialiteiten zijn niet langer aangeboden van officiële winkels:. Het bedrijf handhaaft een dekking van beperkte creatie, voortdurend introduceren van nieuwe motieven. De Genghis Khan selectie, bijvoorbeeld, zou worden vervaardigd voor een periode van zes jaren.

Minute Repeaters

Binnen de specialiteiten, Ulysse Nardin gespecialiseerd in ogenblik repeaters. Omvatten Genghis Khan, Circus, Triple Jack, Forgerons, en Jungle waarvan sommige zijn niet voor een langere tijd in productie. De horloges zijn voorzien van een handmatig opwinden systeem met achtenveertig uur van elektrische energie reserve, en de repeater complicatie een gong gong die grondig is afgestemd door een meester horlogemaker. Het onderwerp wijzerplaat bestaat uit handgemaakte gouden beeldjes die veranderen in geanimeerde oppervlak te bewegen, slaan klokken of meerdere apparaten wanneer de repeater wordt geactiveerd. Zwarte onyx ontmoeting ondersteunt de omgeving (afgezien van het glazuur jungle product).

Emaille Cloisonne

Ulysse Nardin roemen hun beheersing van email cloisonne (net over het hoofd gezien) vaartuigen door het creëren van San Marco en het Kremlin. Platina horloges hebben een automatisch uurwerk, en presenteren een gedetailleerde, met de hand geschilderd architectonische replica van de Pink Sq. Kremlin, de Corridor of bidden voor een goede oogst, en andere iconische structuren. Andere San Marco stukken (Vrouw, Gigante, Alarm, Massive Datum) aanwezig is minder moeilijk, enkele toon geëmailleerde wijzerplaten en aanvaardbare Classico geïnspireerde modellen die onder officieel geaccrediteerd chronometer bewegingen. Ulysse Nardin zijn gestopt met de productie van het grootste deel van deze selectie, bekwaam maken van artefacten de horloges verzamelaars ‘.

Category: mannen horloges

Comments are closed.