Uitzonderlijke horloges voor mannen

De pocket check out is het creëren van een verschijnen weer als een unieke manier statement. Tal van top volwassen mannetjes van ontwerpers zijn nu uitbrengen van een variëren van zakhorloges voor blik de verfijnde gentleman’s. Deze constructies van de tijd niet alleen oogopslag uitstekend, maar zijn nuttig, gemakkelijk te glijden in een shirt of taille jaszak. Ze worden aangeboden in een verscheidenheid van verschillende metalen en leder.

Steampunk, een subcultuur van de punk beweging, stelt zich een wereld zonder elektrische energie de plaats uurwerk en stoom zijn de enige middelen van intrige. Veel ontwerpers, die MB & F, Haruo Suekichiare en Casio omvatten, pakte over dit onderwerp en zijn het ontwikkelen van speciale onderdelen van de retro-stijl fictie. Horloges zijn een individuele verlangen om steampunk liefhebbers. De steampunk ethos leunt naar handgemaakte vrij dan massa-made producten. Hoewel deze zijn duurder dan een run-of-the-mill horloge, ze zijn waarde als voor een echt uitzonderlijke oogopslag.

De Rado Ceramica is een een van een soort blik op in het opzicht dat het is ontworpen om veel meer als een man armband dan een kijkje op zoeken. Het gezicht van het uitzicht is inkt zwart met gladde touch glas. De hyperlinks zijn black metal met spiegel-reflecterende kwaliteit tekening mensen van belang. De Rado Ceramica is drinkwater bewijs tot honderd voeten en de klok werkingen zijn kwarts beweging. De deal met vier diamanten ingebed in de nummers 3, 6, negen en twaalf.

Deze roestvrijstalen observeren is opvallend onconventioneel. Het horloge ervaring is gitzwart met geen andere dan een conclaaf stip aan te duiden 12 decoratie. De zwarte ervaring benadrukt de rhodium plated handen die vegen overal het. De sluiting van het kijken naar verbergt een knop die kan worden gebruikt om moeiteloos te elimineren het genieten. Het is h2o-bestendig tot 30 tenen en de werking zijn kwarts run.

Category: mannen horloges

Comments are closed.