Twee jongens stelen vijfentwintig Coach horloges van Dillard s waarde $ 7, 000 (videoclip)

Twee volwassen mannen stelen 25 Mentor horloges van Dillard’s waarde $ 7, 000 (videoclip)

Hillsborough County Sheriff’s detectives op jacht naar twee heren beschuldigd van het stelen van 25 Coach horloges van Dillard’s gevonden op het Westfield Citrus Park Aanbestedende Plaza. De overval gebeurde op 30 november 2010 om ongeveer 10:00. The Hills gemeente Sheriff van de Provincie € ™ s Office-omgeving introduceerde een videoclip die de sieraden teller. U kunt de videoclip in de deelnemer aan de nog steeds links te zien (klik op de foto).

Volgens HCSO een zwart- mannelijke verdachte benaderde de sieraden teller van unieke plaatsen, terwijl de blanke man bezig de bediende in discussie. Intussen is de zwarte man begon te leiden tot een verstoring en schreeuwde. Toen de bediende richtte haar aandacht op de zwarte man, de blanke man ging aan de achterzijde van de teller en stal de 25 Coach horloges echt de moeite waard $ 7, 000. De blanke man zet de horloges in een Disney Detailhandel zak rechts voordat u uit de winkel, samen met de zwarte man.

Verhalen zeggen de klerk geloofden dat de zwarte man was een vrouw die wordt beschreven als nog in zijn mid 20’s, stond 6’2â € en woog 210 £ en had gevlochten zwart haar langdurig met goud caps op zijn tanden. Hij was getuige van het aantrekken van getinte glazen en een Puma fabrikant shirt.

De blanke man wordt beschreven als steeds in zijn midden jaren ’20 en staat 5 ‘ 5â € lang, weegt 150 kilo en had zandkleurig haar in een paardenstaart.

Heeft u feiten met betrekking tot dit scenario wordt u gevraagd Contact HCSO op (813) 247-8200.

Zorg ervoor dat u overwegen een abonnement op Tampa Misdrijven Examinator Charisse Van Horn in de verbinding eerder genoemde. Je zou veel meer informatie criminaliteit in de hyperlink ontdekken hierboven als zeer goed.

Category: luxe horloges

Comments are closed.