Tutorial om Pocket Watches

Classic pocket genieten verzamelaars beschouwen American Railroad Pocket Watches als een van de hoogste kwaliteit horloges op ieder moment geproduceerd. Deze negentiende eeuw tijd delen in het algemeen uit te voeren zo perfect als hun model-nieuwe collega’s en hun betrouwbare vakmanschap biedt hen een flinke echt het gevoel van hoge kwaliteit, dat is ongebruikelijk in het huidige markt. Normaal worden deze horloges zijn enorm, met eenvoudig te gaan door middel van vet gezichten en zijn gemaakt van goud of zilver. Beste fabrikanten opgenomen Howard, Hamilton en Bal.

Terwijl American Railroad Pocket Watches werden gemaakt door machines, Zwitserse horloges van de vergelijkbare periode werden meestal handgemaakt. Sommige Amerikaanse fabrieken werden in een positie om een ​​miljoen horloges genereren van een kalenderjaar in de 19e eeuw. Dit was een bedrag dat de Zwitsers niet kon voldoen aan het uitvoeren met de hand. Als eindresultaat, nu, antieke Zwitserse horloges zijn veel meer uitzonderlijk, maar net zo hoog aangeschreven om hun top kwaliteit. Er zijn geen significante merken om te zoeken naar bij het zoeken naar een Zwitserse uitchecken omdat de productie services werden het klein. Veel Zwitserse horloges werden vervaardigd in ateliers van enkele tot vijf mensen in de Valle de Joux omgeving.

Deze dagen, producenten in opstand, in tegenstelling tot de sierlijke vorm van vintage zakhorloges. Organisaties zijn de productie van hogere top kwaliteit zakhorloges dat moderne en klein van structuur zijn. Minimalistische horloges karakteristieke weinig of geen hoeveelheden op ontmoeting van het horloge en geen noppen of schakelaars. Deze zakhorloges zijn bedoeld om de functionaliteit vooral als add-ons enigszins dan als uurwerken. Ze kunnen eventueel voorzien van gestroomlijnde stijlen vervaardigd uit zachte metalen, zoals aluminium, waardoor ze knus mee te nemen in een jas-of broekzak.

Als modern is niet uw model, en antiek is niet in uw geld, een klassieke recreatie zak kijken is wellicht juist voor u. Tal van internet leveranciers dragen ze, en ze kunnen een groot aantal variaties worden waargenomen onder $ honderd. Als een ingesloten bonus, tal van moderne dag reproducties hebben de lijken van een vintage horloge, maar niet vereisen dat de elke dag kronkelende dat echt antiek doen in te kopen om verder tijd te houden. Bovendien zijn tal van klassieke reproductie horloges vervaardigd uit zachte metalen gelijk is aan het huidige minimalistische horloges, bouwen ze ontspannen aan alle werkende dag.

Category: sporthorloges

Comments are closed.