Top tien Ideaal Heren horloges voor 2012

Heren horloges 2012

Mens horloges zijn meestal te vinden als een wijze uitspraak als een symbool van status of zelfs beide even sommige horloges worden als last verworven op de lange termijn, het veel meer de leeftijd dat ze het veel aantrekkelijker ze komen te staan ​​aan verzamelaars. De voornaamste reden van een controle is op de hoogte van het tijdstip van de werkdag te behouden, ongeacht of u bent op het werk vakantie of gewoon opknoping uit . Horloges komen in tal van ontwerpen afmetingen en tinten zowat elke afgestemd op de behoeften van de persoon wel of niet ze zijn echt hard aan functie op zoek om te zien wanneer het tijd is voor een scheur of tijd om huis te gaan of duiken in de zee met een oog op de tijd om ervoor te zorgen dat ze meer dan genoeg zuurstof in de tank voor hun veiligheid. De Leading tien horloges van 2011 record heeft een groot scala aan horloges aan elke passen individuele mens voor stijl, vrije tijd, investeringsbeslissing of gewoon opknoping kunt u er zeker van zijn dat u de ideale weergave zou krijgen of horloges voor uw persoonlijke eisen.

10 Casio Heren PAS400B-5V Pathfinder Forester Vissen Maan termijn in acht

Casio Heren Pathfinder Forester Vissen Maan Sectie kijken is een effectief ontwikkeld elegante digitale horloge die niet alleen houdt nauwkeurig de tijd, maar het geeft u ook een nauwkeurige indicator van de manen fasen die de neiging heeft te maken het uitstekend voor de visser in de familie. Deze look op zal ook aangeven op welk moment het zonlicht is het gevolg van te stijgen in de ochtend en toen het in de avond zal opgericht, die uitstekend kan zijn als je het opzetten van een romantisch rendez-vous met een buddy. Een behulpzame trilling op de hoogte kunnen worden gebruikt met het dagelijks alarm, uursignaal, of vissen timer om niet te verstoren de rustige op het water, de blik op geeft ook een tijd memo, een one/100 2e stopwatch, en vijf elke dag alarmconfiguraties. De zaak is opgebouwd uit zware polyurethaan hars, de bezel is hars en de check out is h2o bestendig tot 330 voet (100 meter). Deze blik op heeft een batterij levensstijl van ongeveer 5 decennia.

itemkenmerken

 • Chronograph beweging
 • Bescherming mineraalglas waarborgen genieten tegen krassen
 • Case diameter: zesenveertig mm
 • Resin situatie digitale-grijze wijzerplaat werkdag-datum-en-maand-mogelijkheden
 • Drinken waterbestendig tot 330 ft (100 m)

  9 Casio Heren W71-1V Typische digitale Let

  De Casio Heren W71-1V Classic Electronic Check out misschien de meest economische controle betrekking heeft op zijn de beste tien notering, maar het is zeker biedt u veel voor uw geld. Ideaal voor de sportieve ras, deze elektronische horloge behoudt niet alleen nauwkeurig tijd, maar het heeft een ontwikkelde stopwatch zodat u uw snelheid kunt controleren en probeer je rapport te verslaan. Een venster digitale-blauwe wijzerplaat is beveiligd met een plastic wijzerplaat venster, tijd dag en werkdag worden tentoongesteld en een ingebouwde alarm zal u verzekeren zijn in geen geval te laat over opnieuw. De bijpassende zwarte kunststof band arriveert afgestemd met een sterke gesp-gesp sluiting. Beste voor je casual-dag zetten ensembles, deze progressieve uurwerk biedt uw zoekopdracht een stijlvol compleet. Gedreven door analoog-elektronische beweging, check this out is bestand tegen 165 voeten drinkwater.

  Producten Kenmerken

 • Quartz beweging
 • Plastic kristal
 • Case diameter: 37 mm
 • Resin omstandigheid elektronische-blauwe wijzerplaat
 • Drinken waterbestendig tot 165 voet (50 M)

  acht Casio Heren MDV102-1AV Sea analoge Illuminator Dual LED Dive Kijk naar

  De Casio Heren MDV102-1AV Sea analoge Illuminator Dual LED Dive Kijk naar een trendy analoge mening dat ondanks het feit dat een sport uitchecken is geweldig voor werken rust en deelnemen inch H2o bewijs tot een diepte van tweehonderd meter dit observeren is geweldig voor mensen die waarde hechten aan watersport, het is modieus, trendy en een fantastische klassiek uurwerk dat lang niet lijkt uit het niets te zetten enig verschil wat de aanleiding. De grote ronde wijzerplaat is zwart met wit en lichtgevende indexen, twee lichtgevende palmen, en een karmozijnrode pijl -tip secondewijzer. De zwarte roestvrije metalen ring zorgt voor extra Arabisch cijfer en dot indexen en aa persoon-weg rotatie om timing snel. De dag is te zien in de vier oclock en het uitzicht confronteren kan worden gevonden in het schemerige, omdat het heeft een kleinere zacht het heeft ook een voorspeld batterij dagelijkse leven van 3 jaren.

  Oplossing Mogelijkheden

 • Quartz uurwerk
 • Beschermende mineraalglas beschermt observeren tegen krassen
 • Situatie diameter: veertig two.5 mm
 • roestvrij stalen kast zwarte wijzerplaat datum functionaliteit
 • H2o-bestand tegen 660 voeten (200 M) < / li>

  7 Casio Heren DW6900-1V G-Shock Vintage Electronic Check out

  De Casio Heren DW6900-1V G-Shock Vintage Digital Enjoy is een klassiek design elektronische check out volledig geschikt voor de veel meer energieke onder u, een atletiek genieten die is waterdicht tot 200 meter. Het observeren bevat een dag-dag-en-maanden kalender, een stopwatch en een countdown timer. ablack hars band en gesp ia-gesp sluiting. Gemaakt te verduren, deze knappe uurwerk zorgt voor een sportieve rand om al uw meest geliefde ontspannen ensembles. Het wordt aangedreven door kwarts beweging.

  Producten Functies

 • Quartz beweging
 • Beschermende mineraalglas waarborgen observeren vanuit krassen
 • Circumstance diameter: vijfenveertig mm resistente
 • Water tot 660 tenen (tweehonderd M)

  6 Casio Heren AWG100-1A G-Shock Multi-Band Fotovoltaïsche Atomic Analog Check out

  De Casio Heren AWG100-1A G-Shock Multi-Band fotovoltaïsche Atomic Analog Check out is een elegant stukje kit, lijkt te zijn fantastisch en heeft een scala aan opties die zal overeenkomen met u of u deelnemen aan sportieve activiteiten operationele of in uw vrije tijd. Deze genieten van voorstellingen dag-dag-en-maanden kalender, dagelijks alarm en een countdown timer en de tijd in 48 landen . De zwarte kunststof band uitgerust met een sterke gesp sluiting zal komen. een stationaire hars bezel en 45 millimeter stalen kast. Blending sportief lijkt te zijn met een technologische effectiviteit, is deze spectaculaire uurwerk gebouwd om uw geavanceerde model intensiveren. Gedreven door analoog-kwarts beweging, dit waarnemen is ook h2o resistent tegen tweehonderd meter.

  Item Opties

 • Quartz beweging
 • Dag na dag alarm, countdown timer, een / honderd seconde stopwatch
 • Precisie: + /-vijftien seconden voor elke maand (met geen enkel teken kalibratie) wereld Time (achtenveertig Towns), schokbestendig
 • LED Gentle Barometer uursignaal automatische kalender (voorgeprogrammeerd tot uiteindelijk het jaar 2099) 12 en 24 uur formaten
 • Waterdicht tot 660 tenen (200 M)

  5 Seiko Heren SGF719 Gown Silver-Tone Check out

  TheSeiko Mannen SGF719 Dress Silver-Tone Geniet van een prachtig vintage beoogde kijken die gemaakt is voor het uitvoeren als een kostuum horloge, lijkt glad en glanzend deze visie fantastisch om op de zeer goed gekleed mans pols, Deze visie heeft een bolvormige zwarte wijzerplaat met 3 zilverkleurige wijzers en ongecompliceerde bar markers. De armen en markers helder branden zonder energie uit een accu van de werkdag en dag wordt getoond op de drie oclock plaatsing. Het beveiligt een armband-stijl roestvrije metalen band die sluit met een vouw-boven van sluiting. H2o-resistent tot dertig meter, kan deze blik op omgaan met spatten van h2o of regen, maar het moet niet gedragen worden, ook al zwemmen of duiken. Het heeft een batterijduur van vijf jaar.

  Oplossing Opties

 • Betrouwbare Japanse-quartz beweging
 • Robuuste Hardlex crystal waarborgen bellen tegen krassen
 • Circumstance diameter: 37 mm
 • RVS-metalen omstandigheid Zwarte wijzerplaat Werkdag-en-dag-mogelijkheden
 • Drinkwater bestendig tot 99 tenen (dertig M)

  vier Citizen Men’s BM8180-03E Eco-Push Canvas Strap Bekijk

  The Citizen Men’s BM8180-03E Eco-Drive Canvas Strap Check out is niet alleen een sportieve observeren maar het is ook milieuvriendelijk omdat het prijzen in zonlicht of zelfs in uw huis wanneer de lichten zijn op wat betekent dat je echt moet onder geen beding willen de batterij te verbeteren. Een stijlvol horloge met een zilveren bezel en een zwart gezicht gebied beschikt over de dag en datum op de drie oclock plaatsing de uren en minuten handpalmen zijn licht en gloed in de darkish voor gemakkelijke lezing. Totaal met een milieuvriendelijke canvas riem dit waarnemen is draagbaar voor activiteit vrije tijd en een avond in de stad. Het is water-proof tot 100 meter.

  Oplossing Attributen

 • Ecologisch gastvrij, mild aangedreven eco-reizen Japanse-quartz uurwerk kosten in puur natuurlijk zonlicht of binnenshuis licht
 • Tough marine milieuvriendelijke canvas band met leren op basis van innerlijke-voering
 • Werken dag en dag kalender karakteristieke
 • Luminous palmen en uur / ogenblik markers compact geborsteld roestvrij metaal omstandigheid
 • H2o-bestand tegen 330 ft (honderd M)

  3 Casio Heren MTG900DA-8V G-Shock MT-G Atomic Tough fotovoltaïsche horloge

  De Casio Heren MTG900DA-8V G-Shock MT-G Atomic Moeilijk fotovoltaïsche Check out is een zeer nauwkeurig uurwerk die tijd zowat elke 4 uur gebruik radio waarschuwingen kalibreert, is de batterij fotovoltaïsche aangedreven en wanneer grondig gefactureerd zal verleden voor maximaal elf maanden zonder de behoefte voor een zachte bron. Het horloge is ontwikkeld met een ronde roestvrij stalen ring, RVS omstandigheid, en een modieuze roestvrije metalen band met een vouw-over force-knop sluiting. Het digitale scherm toont de tijd in een gedurfde centrale scherm, met hele wereld tijd configuraties voor maximaal 29 tijdzones (achtenveertig steden) Het elektronisch loket ook gunstig toont de dag van de week eerder genoemde en de maand en datum eronder, mechanisch voorgeprogrammeerd door middel van 2099. Het batterijvermogen en signaalontvangst zijn aangegeven op de zijkanten. Deze genieten levert ook 4 alarmen per dag en een persoon snooze alarm, een prikklok, een 1 / honderd volgende stopwatch functie, en een behulpzame automatische EL-backlight met afterglow. Speciaal ontworpen voor schokbestendigheid en waterdicht tot 200 meter.

  Itemattributen

 • Quartz beweging
 • Automatische ontvangst uit te voeren (4 periodes voor elke dag ) signaal: WWVB, Frequentie: 60 kHz
 • automatische EL-verlichting met Afterglow hele wereld Time
 • 29 perioden zones (48 steden), stad code vertonen, daglicht behoud van automatische aan / uit
 • H2o-bestand tegen 660 ft (200 M)

  twee Casio Heren DW5600E-1V G-Shock Vintage Elektronische Watch

  Casio Heren DW5600E-1V G-Shock Basic Electronic Check out is trendy sportief en stijlvol voor 2011, een goede sportieve activiteiten check out die duurzaam en schokbestendig. Het omvat een stopwatch doel dat situaties kunnen evalueren naar beneden om 1/100 van een seconde voor de 1e zestig minuten (en neer op een volgende van 60 minuten tot 24 enkele uren), en het geeft de verstreken en breken tijd modi, en 1-2 periodes locatie. Het heeft ook een countdown timer met een 24-uurs variant. Deze look op ook is voorzien van een auto-kalender voorgeprogrammeerde tot 2039 achtergrondverlichting en het is waterbestendig tot tweehonderd meter.

  itemkenmerken

 • Quartz beweging
 • Multifunctionele alarm 1 / honderd volgende stopwatch een: 00’00-23: 59’59 (direct na zestig minuten) meetinstrument: 1/One honderd seconde (voor de te beginnen met zestig minuten) 1 seconde (na zestig minuten) meetmethode: verstreken tijd, tussentijd, 1e-2e positie situaties
 • Countdown Timer meten apparaat: 1 seconde aftellen verscheidenheid: 24 enkele uren af ​​te tellen tijd locatie assortiment: een naast 24 uur (stappen van een seconde en stappen van 1 uur)
 • uursignaal auto kalender (voorgeprogrammeerd rechts tot de 12 maanden 2039) 12 en 24 uur formaten
 • Waterdicht tot 660 ft (200 M)

  1 Rolex Submariner Black Index Dial Oyster Bracelet Mens Let

  Nee beste tien horloges plaat zou eindigen met een Rolex te zijn en dit een single is niet anders De Rolex Submariner Black Index Dial Oyster Bracelet Mens Observeer is een klassiek stuk van prachtige techniek die aanvaardbaar zijn voor de is zakenman, de sportman de man bij pand geruststellend en de collector. Itemattributen RVS omstandigheid. Roestvrij staal en 18k geel goud oester armband. unidirectionele draaibare bezel bezel. Zwarte wijzerplaat met lichtgevende wijzers en lichtgevende puntjes uur markers. Luminiscent armen en kies markers. < / p> Date scherm aan het 03:00 plaats Automatische beweging krasbestendig saffierglas Case diameter:… veertig mm . H2o bestendig op driehonderd meter / duizend voet Rolex Submariner Black Index Dial Oyster Bracelet Mens Bekijk 116613BKSO. Ondanks het feit dat dit horloge is de draagkracht van de meeste personen het is een basis van het beeld van een zuivere toestand stijl en klasse en een over-all prachtig staaltje vakmanschap.

  Category: mannen horloges

 • Comments are closed.