Toonaangevende Vijf militaire horloges

militaire horloges hebben stijl en design die de professionele en harde karakter van de bijzondere persoon die op het vertoont. Hoe zit het met de attributen? Elke militair horloge moet echt de juiste tijd, datum presenteren en moet echt lange levensduur batterij verlengd hebben. GPS-horloges zijn niet geschikt voor het leger gebruik sinds hun batterijen zijn niet stevig genoeg. Je absoluut niet wilt dat uw check-out uitgeschakeld in het midden van de missie. En door middel van activiteiten is het moeilijk om een ​​personal computer en een USB-kabel met je de hele tijd bij te vullen. Waarschijnlijk bent u zelfs gestationeerd op de plek zonder elektrische energie produceert u onmogelijk om het horloge te vullen. Dus welke andere bijzondere capaciteiten van de horloges die kunnen worden gebruikt voor het creëren van troopers verplichtingen gemakkelijker zijn. Moderne horloges hebben ingebouwd kompas die je zal helpen met de navigatie. Met barometer u voorspellen het weer en hoogtemeter ondersteunen u ook met uw navigatiesysteem en kaart lezen door. Thermometer gunstige eigenschap die laat je de temperatuur amplitudes te observeren. Standaard mogelijkheden die moeten worden gebundeld zijn dagelijkse alarmen, twee keer en zonsopgang / zonsondergang situaties. Dus welke zijn de beste militaire horloges?

Casio G9300-men

Geschikt voor:

 • leger, regelgeving handhaving en dergelijke < / li>
 • klimmen en het hooggebergte
 • Elke dag gebruik

  Casio G9300-one is de nieuwe Casio Uitchecken vanaf Mudman serie. Het geniet een uitstekende, kleine sportieve, structuur die aanvaardbaar is voor het toezicht op het gewapende dienst en regelgeving handhaving. Knoppen en case zijn afgedicht die modder, stof en stof voorkomt te krijgen in het horloge. Het gewicht is achtenzestig, 5g dus het zal komen aanzienlijk op je pols te voelen en wordt u in een positie om te kleden in het voor dag-tot-dag bezigheden veel te. Check out is zonne-energie oplaadbare die is geweldig probleem. Je hebt gewoon te maken over de batterij waarschijnlijk out zijn. Batterij duurt acht maanden, zelfs zonder publiciteit aan het licht-gewicht. De onderscheidende functionaliteit van het observeren is maan periode grafiek. Het zal hulp u te voorspellen de nacht donker of levendig zijn. Casio G9300 mist weersomstandigheden vermogens die we kunnen vinden in Suunto horloges. Het doet geen bijstand barometer en hoogtemeter. Hoogtemeter kan u helpen met de kaart kijken door dus het is vrij cruciaal aspect. In ieder geval verdient aanvankelijk positie sinds zijn perfecte militaire diensten stijl en fantastische modder / schokbestendigheid Voordelen:.

 • Layout
 • Modder / Shock Resistance
 • maanfase grafiek
 • fotovoltaïsche oplaadbare batterij

  Nadelen:

 • Heeft zelf (atoomklok) niet vastgesteld

  strong> Geschikt voor:

 • Navy, regelnaleving en zeer vergelijkbaar
 • Wandelen en bergbeklimmen
 • Snorkelen
 • Elke dag gebruik

  Suunto Main Alu is het meest complexe non GPS Uitchecken vanaf Suunto. Het is elegant en sportief ontwikkeld. Zelfs werkplek werknemers wouldnt gedachten naar een uitzicht dat hebben. Maar is het juist voor militair gebruik? Goed het ziet er een minimale liefhebber dan Casio G9300 maar zijn nog steeds fantastisch voor marine functies. Scherm is gemaakt van mineraal glas zodat je niet hoeft te vrezen over de krassen. Het is een klein zwaarder dan Casio G9300, maar blijven niet zo goed zwaar voor elke voor dagelijks gebruik. De batterij is vervangbaar consument en het duurt ongeveer een persoon 12 maanden. Batterij-indicator waarschuwt u om de batterij te vervangen. Suunto Core ondersteunt alle strijdkrachten kijken naar mogelijkheden, daarnaast is storm alarm en dieptemeter. Storm alarm waarschuwt u over de inkomende storm, dus je kunt jezelf klaar te krijgen. Met diepte meter zul je in staat zijn om te zien hoe veel onder water bent. Het is ongetwijfeld subtiele observeren, maar niet zo bestendig als Casio G9300.

  Execs:

  • Attributes
  • Comfy

  Negatives:

 • Comments are closed.