Titanium Vs. Stainless Steel horloges

Titanium is ongeveer dertig procent sterker dan staal, maar weegt ongeveer 50% als een geweldige deal. Het is echt een zilver-grijze stof die is opgegraven uit zandafzettingen en stollingsgesteenten. Titanium wordt grotendeels gebruikt in NASA gebied en vliegtuigbouw. De kenmerken van titanium omvatten dingen zoals een oxide film die niet kunnen corroderen of roest zijn volgens Euroaestar.com.

De merkbare onderscheid tussen titanium en roestvrij staal is dat roestvrij metaal ingesloten horloges zijn zwaarder dan titanium. Dit is niet automatisch een nadeel omdat uitchecken soorten in het 1e decennium van de eenentwintigste eeuw zijn geëvolueerd naar meer substantiële en zwaardere uurwerken te geven wat genieten liefhebbers contact ‘pols bestaan.’ Terwijl Titanium horloges zijn veel meer stevig, het is echt haalbaar ze kan kraken onder ernstige mishandeling of stam. Titanium horloge gevallen zal niet in staat moet worden hersteld. Roestvrij staal scenario kan zijn. Titanium is hypoallergeen. Roestvrij staal kan onaangenaam zijn om te hebben op wanneer de poriën en de huid transpireert.

Geniet trend ontwikkelingen hebben geboekt doordat de late jaren negentig aan sportactiviteiten-design horloges. Deze horloges zijn echt waterbestendig. Zij schrijven verschillende chronograaf functies van dit soort als een stopwatch en H2O dieptemeter. Titanium heeft bereikt veel meer erkenning vooral omdat de metalen is veel meer geschikt voor spreken om met het drinken van water dan roestvrij metaal en corrodeert niet.

Het gebruik van titanium in acht te nemen omstandigheden is verdeeld in twee kampen: dragers die niet-reguliere geval tinten en dragers die verlangen roestvrij staal, platina of goud beladen omstandigheden willen. Tal van dragers zoals de grijze, saaie schaduw van titanium. Traditionalisten — en dat is het grootste deel van het genieten markt — liever de vintage mode van roestvrije metalen en vergulde horloges. Minder herkenbaar, maar meer dure en prestigieuze te kleden in, is platina. Titanium kondigt door zelf met zijn kleur.

Titanium is niet van plan om de inox look op elk moment voor lange veranderen. Titanium is veel meer hoog geprijsd dan roestvrij metaal. De verlaagde conclusie en designer observeren merknamen gebruiken titanium, dit soort als Citizen, Seiko, Skagen, Adidas en Lacoste, zullen hun horloges een beetje gestegen dan de zeer dezelfde merknaam aanbieden van horloges in roestvrij metaal te verkopen. Roestvrije metalen kan worden gerepareerd en verguld indien gewenst. Vergulden een titanium horloge is niet haalbaar. Titanium horloges krassen snel, en pogingen om buff uit de krassen zijn hard. Krassen op roestvrije metalen observeren situaties zijn relatief moeiteloos te buff uit.

Category: luxe horloges

Comments are closed.