Timex Perpetual Calendar, Chronograaf, T-Sequence, SL-serie, Computerized Horloges Evalueer

Timex T-Series, SL-Collection

Terwijl veel minder geïdentificeerde dan de digitale Ironman en Expeditie horloges, T-Collectie en SL-Collection leveren een cruciale bijdrage aan Timex variëteit. Bestaat uit geautomatiseerde acties, retrograde, eeuwigdurende kalender, en chronograaf complicaties, deze horloges bulk up mechanische referenties van het bedrijf. Op een bepaalde manier, deze collecties vertegenwoordigen een ander luxe-georiënteerde indeling, een ontwikkeling bracht een volledige cirkel door de grote-conclusie TX collectie. Sommige soorten gaan zo sterk als de weergave van een tentoonstelling venster op 06:00: die doet denken aan een tourbillon, het helpt om een ​​rechtstreekse verwijzing naar creaties ontwikkeld door Patek Philippe, Corum, en Ulysse Nardin

stijl en design.

voorwaarden van lay-out en rondom het uiterlijk, de T-Collection en SL-serie zijn voornamelijk horloges diensten / officer ‘s reiziger en militaire. Modieus, maar niet schijnbare, (zoals de meeste analoge vintage horloges Timex aanbod), het mengsel van een bolvormige omstandigheid, zeer zorgvuldig samengesteld buitenlijn en een armband of een band ontwikkelen tot een volledige dat is extra dan de som der delen. p Het is een vitaal vooruitgang voor Timex, waaruit blijkt dat het model helemaal klaar evolueren, en doortastender manieren om in modieuze uurwerken grondgebied.

T-sequentie

Deze lijn functies het hele spectrum van moeilijkheden die in de titel. Interessant is dat de merknaam dringt aan op het opnemen van een paar eerste details (het is erg moeilijk om te innoveren in analoge blik op de stijl en het ontwerp van deze staten): een kalender die de informatie in unieke tweevoudige elektronische opening aan 06:00 presenteert, hoewel de automatische blik op functies een elektrische gangreserve op de exacte locatie. De chronografen verschijnen in allebei van die ronde en een andere stilistische aanpassing tonneau patronen, waarbij de laatste uiteraard ruimend in de richting van de organisatie of chic slijtage. De voormalige soms verf de cijfers met levendige rode, blauwe of oranje aangevuld met een duidelijke bezel, kunnen deze horloges handig voor duikers zijn zo goed.

SL-sequentie

Dit assortiment kan een handvol van high-class verbeteringen maken: omvangrijker, zwaardere omstandigheden die gold plating (two-tone) attribuut, en veel grotere cijfers deze functies bouwen een onmiskenbaar gevoel van zelfvertrouwen en gezag. De kleinere openen raam op 6:00 staat stelt een blik te werpen in het systeem (Quartz, tot vier en een half jaar van de levensduur van de batterij). Vrouwen variaties kiezen voor een draai in de richting van chic en stijl lay-out , kiezen voor moeder-van-parel, Swarowski kristallen en gepolijste afwerking alternatief van de problemen.

Category: sporthorloges

Comments are closed.