Tiger Woods metgezellen met Rolex, sloten zijn Tag Heuer

verwachten een Rolex te checken op golfer Tiger Woods arm nu hij een partnership aangegaan met de luxe observeren model ingevoerd. Ook al is het waarschijnlijk dat Woods nog kunnen veroorloven om te betalen voor een paar van zijn individuele Rolex horloges kopen – zelfs net na een flinke echtscheidingsconvenant werd besteed aan ex-echtgenoot Elin Nordegren laatste jaar – zijn nieuwe bestemming als model ambassadeur waarschijnlijk wordt geleverd met een gratis horloge. Dus, het is echt een nieuwe observeren en een gloednieuwe deal voor Woods, die eerder een goedkeuring aanbod met Tag Heuer. Het bedrijf liet hem twee maanden geleden. Woods ‘partnerschap met Rolex vangt aan op een januari 2012, het creëren van hem 1 talrijke grote identificeren golfers die ook zijn verbonden met het merk, zoals Arnold Palmer en Jack Nicklaus. Dit is Tiger Woods ‘aanvankelijk belangrijkste goedkeuring gegeven dat hij eronder openbaar onderzoek voor een uitgebreide lijst van vermeende zaken en het drama dat alles eindigde in zijn scheiding van Elin Nordegren. (verder onderaan) Hoe volgelingen echt over Tiger Woods samenwerking met Rolex voelen De opmerkingen over TigerWoods.com, waar de aankondiging belandde gebouwd, zijn constructief:?

‘Ik zou relatief op een Roley zetten over een Tag’ ‘Goed verdiende Tiger, en wat een zeer goed alternatief Rolex.’ ‘Hij zal houden op om te evolueren en als gevolg van zijn evolutie in de wereld van golf zal gaan om voordeel! zal Rolex advertenties veel groter nu kijken. ze echt laten zien een aantal uitstekende golfen keer!

Voorafgaand aan het drama gevuld maanden dat Woods nam de golf klasse, had hij diverse goedkeuring koopjes met organisaties als Common Motors, Titleist, Normaal Mills, American Categorical, Tag Heuer, Accenture en Nike. In 2000, hij een vijf-kalenderjaar ondertekend, $ 1 nul vijf miljoen contractverlenging met Nike. Het was de grootste onderschrijven aanbod te allen tijde door een atleet ondertekend op dat moment. Terwijl sommige, zoals Gatorade en Accenture liet hem, zijn lange staande endorsement met Nike niet wankelen. De positie-fabrikant luxe Rolex-horloges zal ongetwijfeld uitgroeien tot zelfs extra modieuze als Tiger Woods is te zien in hun commercials te beginnen in januari 2012. Ga door veel meer over de traditionele tijd delen op Rolex.com.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.