Tiffany Volwassen mannetjes s, Girls Quartz horloges beoordeling: Atlas, Mark, Diamonds

Tiffany Horloges

Tiffany horloges scherm een ​​gevoel van aristocratische vertrouwen en serene die niet volledig kan worden uitgedrukt in sieraden, grotendeels als gevolg van een tekort aan ruimte. De grimmige luxe mix van roestvrij staal en diamanten en een heleboel Tiffany uurwerken integreren diamanten opdrachten dit onaantastbaar koelte, en verbetert wat ooit anders de exploitant zou kunnen worden het dragen van het merk. Vooral de wijzerplaten, reinigen of geplaveid met edelstenen, maar zonder overbodige versiering, dragen bij aan dit effect.

Tiffany name samengewerkt met hogere conclusie luxe Zwitserse horlogemaker Patek Philippe, samenwerken in de stijl en het ontwerp van het handelsmerk Gondolo model, zo perfect als een complex chronograaf, en dames Twintig ~ vier. De vakbond waarbij twee bedrijven blijkt dat Tiffany wacht niet te vertrouwen op de expertise van anderen ze hebben genoeg van hun persoonsgegevens te komen om geheel bepaalde in dit opzicht voelen. Verdere stijlen en collecties betrekken cocktail horloges, Atlas, Mark, en Grand

collectie

Drie primaire collecties omvatten het grootste deel van Tiffany’s uurwerken assortiment:.

  • Atlas: een set-up lijn van de stijl meestal gebaseerd op Romeinse cijfers. In sieraden, of het nu charmes of armbanden, de signalen fungeerde als grafische versiering hier zij zich bezighouden met een noodzakelijke rol van het indexeren van de uren. De cijfers kunnen massief of kleiner zijn, die op de twee ronde en vierkante horloges. Een deel van de lay-outs dragen gelijkenis (eventueel niet ongelooflijk) aan Corum Romulus items.

  • Mark horloges vertonen een traditionele, officiële esthetiek van grote symmetrie. Slender cijfers distribueren op ronde of tonneau gevormde wijzerplaten, lans handen en een datum complicatie volledig het beeld. Confronteer kleur is meestal wit, en geen diamanten dit is een officieel, kantoor behoren, of strikt klein zakelijk georiënteerde lijn.

  • Grote selectie bestaat uit mannen en vrouwen rechthoekige horloges die schaduw te stellen en te kiezen voor Arabische cijfers een ander aan de Mark dat ook zo blijft belangrijkste typische kenmerken. De kleuren omvatten lila, blauw, en koper.

  • Diamonds verschijnen op de ring en in high-class stukken, effenen de wijzerplaten. Vreemd, Tiffany echt niet de armbanden omkorsten met diamanten, en niet omdat ze niet in staat zijn om, maar omdat ze niet de voorkeur de horloges zich terughoudend op, en een aanvulling op de sieraden uit een onderscheidend standpunt.

  • Category: sporthorloges

    Comments are closed.