The Very beste BPM Pulse Horloges

Een vrij slanke, gestroomlijnde hart vergoeding horloge, heeft de FT-zestig robuuste advies ingewonnen van testers in de New York Situaties en FeedTheHabit.com. Jason Mitchell van de laatste bekend als het ‘1 van de meest handige oefening routine middelen die ik heb gebruikt.’ Het horloge houdt je hart niveau beats voor elk-moment of BPM proportie en omvat zowel van die geautomatiseerde en handboek hart hoeveelheid doel-zone functies. De weergave kunt u gevestigde up training plannen en bijhouden van uw vooruitgang. Andere aspecten berekend door het kijken naar bevatten energie verbrand en overtollig vet te verbranden aandeel. Add-ons zoals de G1 GPS sensor en foot pod kunt u de kenmerken van het FT-zestig verbeteren. De FT-60 functies met WearLink bovenlichaam Polar’s in de gaten houden, dat betrokken is.

De Ironman Race Trainer heeft bereikt suggesties van diverse opmerkelijke publicaties, die een prestigieuze ‘dagelijks leven Record’ award van ‘Buiten het huis’, een onderscheiding die het tijdschrift kwalificeert als ‘apparatuur die we zullen niet in staat zijn om omvat leven zonder. ‘ De blik op heeft een 10-training geheugen, 50-lap chronograaf met regelmatige hart niveau voor elke ronde tracker, en een verzameling van interval timers met persoon coronaire hart-bedrag concentreren op zones. Bestellen kan het waarnemen door alleen of in een van een flink aantal kits. De Ironman Race Trainer maakt gebruik van een draadloze bovenlichaam sensor.

Heren Conditioning gerangschikt de Oregon Scientific Heart Prijs controleren Kijk naar een persoon van zijn ‘ideale hoogte van het hart schermen,’ citeert de geringe waarde in vergelijking met andere geteste modellen, de eenvoud en het verlichten van het gebruik. Dit ontwerp is een grote, blik gemakkelijk voor beginners bij. Tal van Oregon Scientific hart hoeveelheid schermen toeschrijven ‘Tap On’ schermen die u in staat aan te boren om de gegevens aan te passen. Het bedrijf presenteert eveneens bovenlichaam-band en vinger-lezen door versies.

Runner’s Planet tijdschrift verkozen tot de nieuwe Stability N8 zijn ‘All-In-Ponder’ in 2010. De functies van het horloge een eenvoudige maar effectieve drie-studeren design en stijl die u biedt tempo, lengte en hart bedrag. Andere eigenschappen bestaan ​​uit een actie, calorieënteller, dual alarm en 10-run geheugen. De N8 werkt met een borstband die is gebundeld met verkrijgen.

Category: Horloges

Comments are closed.