The Greatest digitale horloges

verkrijgbaar in een zwarte of een duidelijke, middelgrote of grote breedte band, de iBeam twenty.20 activiteit Electronic Check out kenmerken een grote deal met een grote tijd toont bovendien kleinere stukjes feiten deze soorten als de datum en dag van de week en een seconden aftellen. De check out ook mogelijkheden de vaardigheid om hier de tijd van een unieke geografische locatie, ideaal voor toeristen, en een voorkeur functie van de beoordelaars bij de-gadgeteer.com. Andere functies van de iBeam 20.twenty betrekken 4 uniek alarm keuzes, een gemaakte LED-zaklamp, een 3x vergrootglas en een afneembare kompas. Registreren uw blik op en het verkrijgen van gratis batterijen voor de totale dagelijks leven van de check out.

Schatting hoe veel energie je hebt verbrand, zo perfect als behouden scherm van de tijd, met de Garmin Forerunner 405CX. Deze digitale check out cijfers je hart prijs, snelheid, afstand en tijd tijdens het doen van oefeningen. Nog een ander kenmerk van de Garmin Forerunner 405CX is de Virtual Lover, een software waarmee je een doel of retailer uw gezondheid en fitness gegevens vastgesteld op basis van uw vorige werken, bijvoorbeeld, en dan beweren richting door jezelf. Andere kenmerken behoren zaken als ANT + technologie die automatisch overdraagt ​​uw informatie naar uw pc, het potentieel om uw gegevens te delen met andere Forerunner consumenten en een oplaadbare lithium-ion batterij. De reviewers op rundurance.com geven deze blik op een A-.

Voorspel de temperatuur tot 24 uur van tevoren met de Oregon Scientific Temperatuur Enjoy. Deze opvallend voorgestelde digitale observeren functies een grote vloeibare kristallen scherm en een delicate rubberen polsbandje. Andere kenmerken van de te observeren bevatten h2o weerstand tot 30 meter, stopwatch mogelijkheden, een backlight optie en de mogelijkheid om de blik op slot, in scenario knoppen per ongeluk worden ingedrukt. Zie welke temperatuur morgen zal uitvoeren met 4 weersomstandigheden iconen: zonnig, bewolkt, licht bewolkt en nat, een favoriete feature van de recensenten op gamingshogun.com. Deze digitale geniet heeft de mogelijkheid om klimaatvoorspellingen twaalf tot 24 enkele uren hebben gewerkt.

geen moeten hebben om zich te allen ontmoedigd proberen om een ​​Wi-Fi-teken voor uw notebook of andere digitale machine te vinden. De Wi-Fi genieten zal een teken voor u te ontdekken. Druk alleen op een knop op het aspect van de blik op en wacht rond heeft om daar te scannen Wi-Fi-verbindingen. Indien hij vaststelt slechts een, het zal de connectiviteit taaiheid op een schaal van rang tot acht. De Wi-Fi Bekijk ook is schokbestendig, waterbestendig en geeft de tijd. De Wi-Fi-View wordt gedacht aan een ‘geweldige gadget’ op coolste-gizmos.com.

Category: sporthorloges

Comments are closed.