Tag Heuer Zwitserse luxe horloges Whole Tutorial-Assessment

Tag Heuer

Nu Tag Heuer is wellicht de meest sterk geadverteerd Zwitserse luxe horloge merk dat zich richt op sportieve horloges en chronografen. Intense en alomtegenwoordige reclame-strategieën gemaakt Tag Heuer een vertrouwde titel in cirkels meestal onbekend zijn met luxe goederen. In de loop van de laatste twee een lange tijd Tag Heuer draaide de Rolex van sportieve horloges talrijk zullen niet kunnen veroorloven om zeer eigen one, maar absoluut iedereen is bedoeld om een ​​wilt bijzonder. Het zal moeten worden gemeld dat sommige kenners kwalijk deze massa gebruik internet marketing strategie, en menen dat de brede aantrekkingskracht devalueert de fabrikant, en de mechanische horloges in typisch. Maar, ongeacht wat sommige fanatici en liefhebbers geloven, het is echt universeel erkend dat Tag Heuer maakt ongelooflijk goede horloges.

Wijsbegeerte

Tag Heuer doel om elegante stijl en het ontwerp van het evenwicht beste te halen met de nieuwste technologische prestaties in de discipline van micro-engineering. Wat onderscheidt het merk van vele anderen die proberen om de exacte bereiken is de vaste tendens om punten te houden netjes en onopvallend, bijna opzettelijk zo. Deze filosofie van stijl en fabricage wordt weerspiegeld in de gezichten van twee geweldige sporters:. Steve McQueen en Tiger Woods Grote, verzameld, onverstoorbaar, ze onderneming gemak van de mode als een ware gevel bestaande uit een hoofdlijn van pure verbergt accent en elektrische stroom. Hoewel golf en racen zijn relatief speciale atletiek, deze jongens maken het opdagen mainstream. En dit is wat Tag Heuer is alles over: luxe oplossingen interessant om de mainstream groep. Hun marketing en reclame techniek komt neer op het vinden van de geschikte sport persoon die deze boodschap over een eenvoudige maar uitstekende techniek die zal werken. Kan krijgen

Site

Tag Heuer website attributen een zwart- darkish blauwe achtergrond, en een gemeenschappelijke navigatie schema van een primaire hogere menubalk met veel meer opties te zien op de linker balk. De dim tinten onderneming ernst is als het navigatiesysteem backlinks zorgen voor een moeiteloze zoeken praktijkervaring. . Met enkele lichte aanpassingen, de op het net catalogi delen deze functies Ongewoon toch, wat lijkt te ontbreken is een duidelijk gevoel van buy: dat is te wijten aan het feit dat de centrale venster wordt geregeerd door een reeks van voortdurend wisselende beelden. Het is een visueel alternatief dan tekstueel begeleid website. Foto’s en films van het verschuiven van formaat, kleuren, randen en achtergronden zijn bepalend voor de omgeving. De enkele dimensionale digitale museum is de schijnwerpers van deze verfrissende aanpak.

collectie

Het grootste deel van Tag Heuer horloges zijn bedoeld voor land of zee racen atletiek. Monaco, Carrera Grand Carrera, SLR, Aquaracer, Microtimer en Formulering 1 deze 7 collecties zijn mogelijk ingegeven door of bedoeld voor racen dat is gebaseerd op motorden auto’s van verschillende technische specs. Andere twee collecties bevatten de hyperlink en de Expert Sportactiviteiten / Golfen uitzicht, grotendeels ontwikkeld voor tennis (vertegenwoordigd door Maria Sharapova) en golf (Tiger Woods). Belangrijk, maar deze tamelijk geleidelijke sportieve activiteiten te betrekken extreem snelle snelheden waarop de ballen reist en de golfuitrusting en rackets worden gehanteerd.

 • Monaco is de klassieke vierkante racen kijken, Tag Heuer’s website link naar de beroemde Steve McQueen. Monaco bestaat uit een aantal lijnen, waaronder een persoon voor meisjes en gebruikt een reeks kalibers, schaduwen en moeilijkheden. De Monaco Zestig 9 is uitgerust met een digitale chronograaf en een omkering systeem zeer vergelijkbaar met Jaeger LeCoultre Reverso horloges. De werkelijkheid dat Tag Heuer Monaco kan aankomen met digitale, hand-wond, kwarts, of geautomatiseerde acties en moeilijkheden getuigt verlaten van elitarisme van het bedrijf voor zijn eigen bestwil.

 • Carrera horloges toeschrijven van een aanvullend gemeenschappelijk ronde staat en zet je automatische bewegingen, afgestemd met een chronograaf complicatie bij mannen producten. Carrera meisjes horloges wijken aanzienlijk van de heren ‘esthetische:. Witte wijzerplaten als een alternatief van zwart, en geen chronograaf functie in essentie een ongedwongen horloge dat contrasteert met de voor de hand liggende sport oriëntatie van Carrera mannen

 • Grote Carrera neemt de automatische chronograaf functionaliteit van de Carrera naar een ongekend extreme. A Grand Carrera horloge kan de tijd te evalueren met de precisie van een een / duizend e van een volgende, een specificatie die helpt om het een echte Grand Prix racing instrument. De grote precisie chronograaf gaat om een ​​matchable wijzerplaat die twee grote openingen, gevormd als afgeknotte halve cirkels weergegeven. Strikt mechanische kalibers.

 • Tag Heuer SLR Laptimer geeft de chronograaf nut nog een andere draai, zodat niet alleen naar 1 / a evalueren honderd van een volgende te vertrouwen op een puur mechanische beweging, maar ook om te ronden afhangen. De check-out kan de uitkomst voor elke ronde te onthouden, en laat u toe om het advies van het tijdstip van de voorafgaande ronden zoeken en toegang krijgen tot de ideale eindresultaat. Ik neem aan dat deze exotische uitwerking heeft Tag Heuer de diepte een luxe model vereist uit te bouwen tot exclusief en echt onderscheidend. Test de demo op de toegewijde SLR Laptimer webpagina.

 • In vele strategieën, de Backlink selectie belichaamt Tag Heuer heeft de ambitie om harmony stijl met functie van de sportieve activiteiten horlogemaker Heilige Graal. Stilistisch, Connection horloges staan ​​bekend om hun wijzerplaten, waarbij het kristal groeit en lijkt druk uit de ongewoon kwetsbare randen, en voor het merk armbanden met de bidental terug links. Connection collectie is ook een kaliber laboratorium, huisvesten geautomatiseerd, kwarts, en niet al te lang geleden elektromagnetische bewegingen.

 • Specialist Golfen Geniet, ook wel bekend als Ervaren Sports Watch, is een lichtgewicht timer met name ontwikkeld voor golfers, op basis van Tiger Woods ‘(naar alle waarschijnlijkheid de beste golfer aller tijden) smaken en tips. De Golfen Genieten is een merkwaardig amalgaam van Monaco en Link: het product heeft een vierkante vorm zeer vergelijkbaar met de vorige, en aanzienlijk minder evident stilistische verwijzingen naar de laatste. Quartz uurwerk.

 • Aquaracer is de twee een race en een duik te bekijken met dit soort bescherming stappen als een geschroefde kroon, toegevoegd h2o weerstand, en uni-roterende bezel allemaal gecompileerd in 1 vaste en beperkte package deal. De Aquaracer is een selectie van aanpasbare en stoere horloges opmerkelijk voor hun gebruik van briljante kleuren, die diep onder water zou kunnen worden bekeken, waar door lichtgewicht aandoeningen zijn slecht. Structuur en model zou een uitzicht vanuit strikt sportieve maken om veel meer kostuum georiënteerde

 • Formulering 1 biedt een unieke zuiverheid van stijl en design:. Geen onderbrekingen, geen excessen de horloges zijn alleen bestemd voor het meten van de tijd op het observeren. Blijkbaar is de stijl en het ontwerp van Methode een horloges (zeer levendige kleuren, intense bezel met enorme cijfers) groeide bekend om haar hebben wille te worden, de selectie uiteindelijk te scoren in de casual zo mooi als de race-gespecialiseerde niche.

 • Microtimer extreem-moderne, futuristische, en elektronisch in zijn geheel een conceptuele visie dat de indicatoren Tag Heuer de bereidheid uit te proberen nieuwe problemen, en neem uitdagingen geen andere Zwitserse fabrikant lijkt te zijn bereid zijn om te krijgen.

  Category: vrouw horloges

 • Comments are closed.