Tag Heuer SLR Zwitserse horloges Evalueer

Tag Heuer SLR en Mercedes Benz

Tag Heuer SLR collectie geeft waarschijnlijk het meeste plezier ontworpen race controleren ooit gemaakt. SLR horloges niet alleen bereiken de gemeenschappelijke stopwatch voeren (gebruikmaking twee analoge subdials gepositioneerd met vier en vijf, zeven en 8:00), vertrouwen ze ronden zo perfect als ingewikkeld de drager zijn of haar voertuig zo snel rijden en als snel als ze kunnen. In zekere zin kun je een of ander ding vorige faculteit over de SLR vinden. Zal je race? vraagt ​​zij zich af. Of maakt u zich zorgen?!

Layout

Gemotiveerd en gebouwd voor Mercedes-Benz SLR, Tag Heuer SLR draagt ​​het symbool van de auto en opdrachten een gespierde en ongelooflijk behulpzaam karakter. Deal van de wijzerplaat met goed beschermd wordt guilloche dat lijkt te zijn als net als gefronste buitenoppervlak van een band, hoewel de drie subdials (laptimer, 1/10 e van een 2e, en een / honderd van een 2de) zijn georganiseerd in een configuratie sterk denken van het college van raceauto’s. De SLR sluit zich dergelijke significante-afwerking business as Jaeger LeCoultre, die de AMVOX collectie bijzonder voor Aston Martin auto’s gemaakt.

Nogal wat extra details maken de SLR een efficiënte sport race observeren. Allereerste, een tachymeter schaal laat de drager te extraheren extra schuine gegevens, op prime van de huidige output kanalen. 2e, de drukknoppen en de kroon werden geplaatst op vijfenveertig niveaus, waardoor de vingers in te drukken terwijl het oog heeft het potentieel om te bevestigen dat het juiste stuk aanbevelen geactiveerd. Uiteindelijk scherp, helder , karmozijnrood gekleurde handen van de chronograaf functies toe te voegen aan een betere leesbaarheid deze vingers herinner me iets van het gelijknamige adrenaline doordrenkte Blancpain Sportactiviteiten horloges.

Chronograph Purpose Internet site Demo

De chronograaf is bijzonder in de diepte van de functie: hoewel volledig analoog (geautomatiseerd, puur mechanische beweging), het heeft een geheugen, en kan het ideale resultaat te screenen met behulp van de subdials Tag Heuer ingehuldigd een toegewijde web-site die u in staat stelt. om SLR chronograaf ervaren door het gebruik van een demo plan. Het vergt enige tijd om te leren om het horloge te gebruiken, maar het kan leuk zijn, zelfs bij het zitten het besturen van een screen computersysteem scherm.

Category: Horloges

Comments are closed.