Tag Heuer Carrera Grote Luxe horloges Evalueer

GT Racing indruk

Een elite uitbreiding van de Carrera, een selectie van de horloges op zijn persoonlijke correcte, Tag Heuer Grand Carrera geeft een veel meer toegeeflijke (vooral wanneer in tegenstelling met zijn stevige tegenhanger) en luxe verschijnen De ‘Grote’ kan staan ​​voor de grootte -. de overgrote meerderheid van de uurwerken overspannen 43mm diameter – of de uurwerken ambitie het model schenkt op deze lijn – de remklauw en het concept Pendulum mechanismen intentie voor precisie die verder gaat dan uw conventionele chronometer. De meeste Grote Carrera horloges officieel zijn gecertificeerd chronometers, die twee weken van extreme test geeft aan bij de. Van daaruit worden de horloges ontstaan ​​als geverifieerd voor extra precisie (een deel van de examens bestaan ​​uit onder te dompelen in H2O en de controle bij verschillende temperaturen). De collectie zet titanium, roestvrij staal, en goud voor de voorwaarden. De laatste zijn de Dressler versies de veel meer organisatie en formele put op de georiënteerde types verschijnen in titanium of roestvrij staal. Het contrast van goud met witte wijzerplaten kan resulteren in een bijzonder prachtige kleuring van plan Ontwerpmethode keurt racen stilering als bestuur functie:. De twee gelaagde ramen, het weergeven of chronograaf functies of een volgende tijdzone, lijken racen auto dashboards, paars indicatoren en alles.

stijl en design

Grote Carrera staat als een legitieme luxe collectie. De openingen voor de roterende schijven die de door de chrono feiten wijzen opereren substituut de reguliere subdials ze dragen een metalen flankerende, gepolijst voor esthetische invloed bij Genève strepen. Verschillende eigenschappen blijven vergelijkbaar met de primaire structuur te zijn :. exact dezelfde fundamentele baton palmen en bijbehorende uur markers, de identieke basis combinatie van een zwarte wijzerplaat en een harde roestvrij stalen kast en band Afhankelijk van de metalen en het complimenteren kleur (meestal zwart voor titanium, bruin of wit voor roze goud en wit of zwart voor roestvrij staal), elke check out opdrachten een uniek karakter. De lichtere kon passen jongere personen, hoe donkerder weerspiegelen veel meer ‘doorgewinterde pracht,’ of Toegegeven dit zijn subjectieve oordelen ‘verfijnde volwassenheid.’ – Maar het een algemene regel dat donkerder horloges extra gravitas zal verbinden.

kalibers en functionaliteit

Grote Carrera is opmerkelijk voor zijn gebruik van een superieure chronograaf hulpprogramma dat effecten weergeeft van in slechts het horloge in plaats van op een paar uiterlijke subdials – de roterende schijven . De informatie lijkt door middel van twee openingen, gevormd als symmetrisch afgeknotte halve cirkels. Extra problemen zijn onder datum, grand dag (een buitenmaatse raam met een gerichte metalen bekleding, vrij denken aan JLC Reverso klassiekers), en een GMT indicator (vooral een volgende tijdzone). Tag Heuer experimenteren met de plaatsing van de openingen, ze positioneren op zowel 3, 6, 9 of 00:00. kalibers bestaan ​​uit zes, negen en 17, allen gericht op ETA acties en uitgerust in -eigendom met de aanvullende opties. De remklauw, unieke belang zijn voor de kijkers dat bijzonder waardeert haar uurwerken, hangt af van de Zenith El Primero.

Category: Horloges

Comments are closed.