Swiss Military Victorinox Chronograph Titanium Chrono Watches Assessment

Victorinox Chrono

chronograaf is de meest voorkomende complicatie bij Victorinox Swiss Military horloges. Het blijkt in de meeste grote collecties biedt de organisatie: het wegrijden van Lively Convoy en Summit timers, naar typische ambassadeur en infanterie, en eindigend met automatische mechanische lijnen De reden voor deze alomtegenwoordigheid ligt, van de studie natuurlijk. , in een van de belangrijkste eis van de klant dat Zwitserse leger doel te hanteren leveren van een breed assortiment van buiten, sportieve activiteiten, en gewapende dienst (in sommige gevallen met al deze functies gemengd) horloges die de micro-beheer van de tijd mogelijk te maken. Het moet echt komen als er geen schok dat deze puur wijze stijlvolle collecties Vivante en Diamond afzien van deze complicatie. chronografen behoren tot Victorinox meest experimentele horloges als het gaat om visuele vormgeving, vooral dial-groep. De toevoeging van ten minste twee veel meer subdials om de confrontatie heeft de neiging om de leesbaarheid van een extra veeleisend dan standaard werk te stellen, en de onderneming zal komen met vele opties om het minder ingewikkeld om uit te voeren te maken.

Chrono Vintage < / h2>

Chrono Classic is een verbazingwekkend midden van de straat uurwerk. Het draagt ​​een paar formele-geavanceerde kenmerken, bijvoorbeeld een vrij dunne en gepolijste bezel, die, aan de andere kant, functioneert ook als een tachymeter schaal. Het gebruik van kleuren succes in een stijl bewust two-tone te checken in een persoon ontwerp, maar in een extra als duiker-of race-georiënteerde timer. Andere kenmerken zijn de extra overtollige grote (45mm) situatie, . en de integratie van alarm complicatie in Zwitsers quartz versies

Titanium

Titanium chronografen echt laten zien hoeveel Zwitserse militaire voordeel van de chrono doel: deze extra uitdagend, sterke metalen waarborgen de beweging (de aanvankelijk Victorinox kaliber om dit soort therapie te ontvangen), en maakt het hele stuk een zeer betrouwbare tijd meetinstrument. Darkish grijs en zwart (PVD coating) voorwaarden en armbanden bewaken de pek zwarte wijzerplaat projecteert een onmiskenbare air van serieuze bedoelingen. Adequaat, de XLS chrono ontwerp omvat een piercing rode hand, die doet denken aan de agressieve gespierde Blancpain Velocity en Air Command horloges.

Category: Horloges

Comments are closed.