Superstar horloges – de horloges van Barack Obama

Welke verscheidenheid van horloges gebruik je wanneer je de president van de Verenigde Staten? Er zijn een aantal horloges die er zijn met indruk van president Obama op de wijzerplaat (zie slideshow). Ik denk dat het geweldig zou zijn als hij droeg een van deze voor het plezier ergens. Ik heb de beslissing genomen om een ​​blik op het horloge trend van Barack Obama door het een lange tijd te verwerven. U kunt de foto’s in de diavoorstelling duidelijk naar links.

  • Als kind zien we hem sportief een widecuff lederen band horloge van somekind. Dit zou blijven classy voor tegenwoordig te zijn. Ik denken als hij het nog.
  • Een verdere pic van de jaren 80 blijkt dat er een minder dure elektronische observeren. Naar alle waarschijnlijkheid Timex. Perfect voor de late jaren 80.
  • Als professor aan de Universiteit van Chicago Wetgeving University, President Obama pakt zijn uitchecken activiteit als we een glimp opvangen van hem sportieve wat lijkt te zijn als een TAG 1500 collectie. Dit is vrij het podium uit de Timex.
  • Het lijkt hij blijft dezelfde TAG don 1500 blik op als Senator en tijdens zijn presidentiële marketing campagne.
  • volgende uitgangspunten te zijn Voorzitter hij besluit zijn TAG 1500 geven een kleine R & ampR en gaat met de formele Key Services Observeer.

    Nu ik je moet niet denken dat hij verplicht is te don de Mystery Bijstand uitchecken als president, maar ik denk verbazen als het een mysterie noodsignaal knop van somekind op. Iets dergelijks aan de Breitling onverwachte noodsituatie zender controleren. De Breitling stuurt een signaal naar de Nationwide Guard wanneer je schroeft het aspect kroon en trek hem. Enige nadeel is dat de uitgaven iets als $ 5, 000 als de pin wordt getrokken. Ik weet zeker dat de federale overheid kan bevatten dat. Wees positief om de diavoorstelling kassa aan alle genoemde meer dan horloges zien. De Top secret Ondersteuning check out is echt een looksy waard. U kunt veel meer over Barack Obama’s horloges zien at

    Category: mannen horloges

  • Comments are closed.