Sprout horloges belichamen de milieuvriendelijke idee

Ongeveer een jaar geleden schreef ik over Sprout horloges. Zij hebben de coolste collectie van betaalbare eco-vriendelijk horloges over gemaakt. En tot slot, door een gelukkige toevalstreffer, ik heb een bijzonder. Mijn bank heeft een voordelen niveau programma dat ze weldra zal staken. Je kent het wel â € ‘voor elke individuele dollar besteed gebruik uw pinpas je een probleem krijgen. Nadat u een aanzienlijke hoeveelheid gegevens verzamelt u kunt inwisselen voor een broodrooster of een Wai Lana Pilates / Yoga Bepaal acht Pakket of een intrigerende Bling Extend armband, en ga zo maar door. Het belangrijk om iets in de buurt om de resterende aantrekkelijk verwerven is om je punten te negeren en laat ze rijpen tot een graad precies waar de voordelen uiteindelijk waard willen op. Maar zij verrichten weg met de voorbereiding en ik was gedwongen om mijn punten in te wisselen of te elimineren. Veel aan mijn schok ik de hele Sprout kwam geniet ik had samengesteld over en ik had voldoende punten om het te krijgen. Ik ben een horloge-aholic. Iâ € ™ ve gedwongen om mijn driften te reguleren momenteel dankzij de financiële omstandigheid waarmee WEA € ™ re allemaal te maken. Dus je kunt overwegen mijn vreugde te kunnen komen om een ​​gelukkig Sprout genieten eigenaar, met uit het investeren geen geld meer. Sprout belichaamt de â € œgreenâ € idee in alles wat ze doen. Dit is van mijn artikel van een kalenderjaar in het verleden – Ashley Jones, spaken-persoon (en collega-genieten-aholic) van Sprout definieerde de eco-vriendelijk concept aan de achterzijde van deze kleine schoonheden , â € œDe Sprout collectie is gemaakt om onze milieu-indruk te verlagen op de wereld. Het horloge is ongeveer 86% biologisch afbreekbaar door vet en opgebouwd uit aarde, duurzaam elementen: maïs hars (geval en gesp), bamboe (dial), mineraalglas (lens), biologisch katoen (riem) en is voorzien van een kwik zonder kosten batterij! Retail tarief voor deze goedkope eco-collectie is slechts $ 30! Ook de verpakking (ontwikkeld van ten minste tachtig% indienen shopper producten) bestaat uit een gras-kaart die kan worden bewaterd om uw eigen mini gras tuin voor uw bureau of dressoir! Â €

De enige moeilijkheid die ik kan voorzien, nu dat ik uiteindelijk zelf een Sprout check out, is het weerstaan ​​van de drang om extra te verwerven. In het geval dat u wilt controleren wat Sproutâ € ™ s tot hier vermeld is de hyperlink naar hun deining website.

Category: luxe horloges

Comments are closed.