Soorten Rolex horloges voor vrouwen van alle leeftijden

De vrouw Datejust armband en schuine zijn vervaardigd uit gepolijst wit goud en metaal en opgericht met een fantastisch diamanten. Het is waterdicht tot 100 meter en is self-wikkeling. Het genieten gezicht gebied geeft de tijd met Romeinse cijfers, en de werkdag van de periode van dertig dagen wordt numeriek weergegeven. Deze blik op zal komen in 8 verschillende types, allemaal met briljant gevestigde diamanten en lay-outs.

The Girl Oyster Perpetual heeft een geborsteld roestvrij stalen armband en een overkoepelde afschuining. Het observeren gezicht gebied wordt geaccentueerd met saffier kristallen en de standaard 3 fronten Rolex embleem en titel. Het is water-proof tot honderd meter en is self-wikkeling.

de werkdag-Day II is een veel vrouwelijke variant van de mannen Werkdag-Day horloge. De armband is een mix van gepolijst en geborsteld wit goud. De blik op het gezicht geeft de tijd, dag van de 7 dagen en de datum en is opgesteld met schitterende baguette diamanten. Het genieten is waterbestendig tot 100 meter en is self-wikkeling.

GMT Leer II is het vrouwelijke antwoord op de mannen Rolex GMT leren. De wit gouden armband is gevestigd met diamanten en saffieren, en de draaibare schuine stand komt met robijnen, diamanten en saffieren. Het observeren gebied van gezicht is zwart en geeft de datum en de tijd. Waterdicht tot 100 meter, het genieten is self-winding en geaccrediteerd door Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres (de formele Zwitserse chronometer screening instituut).

De Cosmograph Daytona heeft een leer-based riem met een gouden gesp. Het observeren ontmoeting is diamant-verhard en in wit goud. Het genieten van displays keer in 3 verschillende tijdzones, met mogelijk Romeinse cijfers of reguliere Arabische cijfers. Waterdicht tot honderd meter, het horloge is self-winding en COSC-gecertificeerd.

Category: mannen horloges

Comments are closed.