Soorten Pocket Watches

Deze verscheidenheid aan zakhorloge is het beste vast te stellen volgens het zakhorloge website. Het heeft een open gezicht, waar door u gemakkelijk kunt bladeren door de tijd zonder de noodzaak van het bezit van het openen van een maskeren. Dit soort zakhorloge is nu goed vond, maar het was niet in de 18e en 19e generaties, omdat de zak genieten ontmoeting een handige bekrast.

De full-jager model zakhorloge heeft een scharnierend deksel dat moet worden opgeheven als de mens wil testen op de tijd. Deze horloges zijn over het algemeen toegepast voor erfstukken, om de reden dat ze niet ongelooflijk nuttig om naar te openen en te sluiten om uit te checken op de tijd. De bekledingen zijn meestal sierlijke en van tijd tot tijd is er een inscriptie op de binnenkant van het masker.

De 50%-hunter pocket kijk op design en stijl was erg populair in de 18e en negentiende eeuw. Hoewel het een bedekking, er een gat of kristal in de bekleding zodat de man of vrouw de tijd zien zonder het openen van de behandelen.

De dubbel-jager pocket uitzicht is erg handig. Niet alleen heeft het een decoratieve bekleding als de vijftig procent-jager ontwerp, het heeft ook een deksel over het weer binnenkant van de zak, dus mogelijk dat u op elk moment kunt u het opnieuw aan de orde om de werking van het uurwerk te zien. U kunt dit soort zak staan ​​te genieten op uw nachtkastje en snel klaar te lezen door de tijd in het midden van de nacht zonder dat de bereik voor het.

Dit soort zak in acht heeft alle functies van de 50%-jager en de dubbel-jager pocket genieten, ook al heeft een bepaalde variatie. Er is een beschermde opening aan de ingang van de zak kijken, die niet alleen maakt het mogelijk voor u om de palmen van het uurwerk te zien, het laat u ook om de innerlijke werking zien. Deze stijl van pocket check out heeft een authentieke antieke komen om sfeer en gebruikelijk is bij veel verzamelaars.

Category: luxe horloges

Comments are closed.