Soldaat horloges rond Facetime als vrouw verwachten aangevallen, gestoken door indringer

Een soldaat die in het buitenland gestationeerd is praten over FaceTime met zijn vrouw verwachten als de meest verschrikkelijke factor denkbaar gebeurd. The Huffington artikel gedocumenteerd op 3 november 2013, dat Justin Pele Poole, een Amerikaanse soldaat gestationeerd in Azië, was op FaceTime met zijn verwacht echtgenoot toen hij getuige van een indringer voeren hun huis en haar doodsteek. 31 -kalenderjaar-vorige Rachel Poole werd met spoed naar een kliniek in belangrijke kwaal net nadat een persoon, die naar verluidt waren verstopt in haar Texas woning, gestoken haar consequent. Poole was aan de telefoon met haar partner op het moment en ze was ook 9 maanden zwanger. aangiftes bij de politie wijzen erop dat 19-jarige Corey Bernard Moss verborg in Poole het huishouden en haar gestoken met een roestvrij stalen mes toen zij woonplaats. Woord is dat Moss boos was boven geld dat Poole was hem voor autoreparaties. Artsen in de kliniek ervaren om een ​​noodsituatie keizersnede gebied uit te voeren, en baby Isabella werd gezond en zonder incidenten geboren.

Voor de duur van de aanval, Poole geïdentificeerd haar aanvaller en begon te schreeuwen zijn te identificeren boven en over alles opnieuw aan haar man op FaceTime. Moss werd aangehouden door Fort Bliss Gewapende dienst Rechtshandhaving en draaide meer dan de bewaring van de El Paso politie. Zijn band werd aanvankelijk vastgesteld op $ 60, 000, maar het lijkt alsof het is verhoogd tot $ 150, 000. Hood is ook een soldaat in het onderwijs in Fort Bliss.

Fort Bliss Woordvoerder Major Joe Buccino vermeld, ‘De partner van de steekpartij slachtoffer is het buitenland ingezet in Zuidwest-Azië. Hij is ongeveer negen maanden ingezet.’

Voor

e-mail updates wanneer een nieuw artikel wordt geplaatst, vergeet niet in te schrijven bij de basis van de website en zich aan mij op Twitter, GoogleBuzz, of teken up voor mijn team op Fb en Celebrity Buzz.

Category: Horloges

Comments are closed.