Slide horloges van Toywatch, La Mer, Flud

Met dank Toywatch

het gezicht – het is echt eerder tijdstip te werken die volledig aangekruist-out Timex en bekijk een ding nieuw. Controleer of de meest recente in polshorloge structuur voor de herfst. Je hebt naar alle waarschijnlijkheid getuige Toywatch gelei sieren de polsen van supersterren zoals Michelle Obama, Miley Cyrus en Paris Hilton. De rubberen horloges werden al de woede in hun neon zomerse tinten, maar nu die dia wordt hier vermeld is het echt tijd om te update die lijken met een koelere kleur. Test de Toywatch Jelly in Aubergine plaats. Nog steeds lichtgewicht en stijlvol als altijd, nu in een ongelooflijk warm herfstkleur. Verkrijgbaar op het internet of bij Bloomingdale’s, Barney’s, Nordstrom en Kitson vestigingen in Los Angeles.
hoffelijkheid La Mer

Als bling is extra je punt, proberen de Gun Metal Chains Wrap observeren van La Mer . Component armband en component te observeren, dit geeft een nieuwe draai aan het seizoen de dikke manchet armband glimp. Wanneer uitgepakt, de wirwar van kettingen is 16 centimeter lang, maar gevlochten over je pols, ze zijn een klein beetje vrouwelijke en een heel klein beetje punk. Toegankelijk op het internet en in Apartment-drie, Clover, Diane’s Beachwear, Polkadots en Moonbeams en extra uitstekende handelaren in Los Angeles.
Foto courtesy Flud

Wilt u de meest oorspronkelijke pols op hebben het blok, probeer Flud horloges. Deze vorige-faculteit boombox duplicaat is ook een stylinsweater elektronische uitcheckoptie en de grootste discussie-starter. Maar je kan hebben om uw eigen N.W.A. leveren mix tape. Flud helpt een assortiment van onderscheidende horloges, van draaitafels tot tijdklok replica. Deze is toegankelijk in het pistool staal en zilver je het on-line of bij Kitson, Grind, Stablemates en Persoonlijke verzameling in LA kan verwerven Voor veel meer mode: Ga naar mijn site, Dressing In Significante Katoen, zich aan mij op Twitter @ LTaylor620, of zich abonneren op mijn Examiner berichten door te klikken op de ‘Subscribe’ backlink op de leiding van de terbeschikkingstelling (op die manier de meest populaire neigingen krijgt verscheept direct in je inbox).

Category: vrouw horloges

Comments are closed.