Skelet Horloges Veel meer of minder?

Wat zijn Skeleton Horloges?

Skeleton horloges zijn personen horloges het onthullen het doet het werk elementen van het genieten van de beweging naar een meer of mindere diploma, dus je ziet meer door het bezit minder. Het volume van de beweging tentoongesteld varieert van een klein deel-out op de wijzerplaat gezicht gebied aan waar het totale systeem kan niet alleen worden gezien van de voorkant, maar ook het weer, dit is waar door een glas / kristal tentoonstelling terug is uitgerust.

De aantrekkelijkheid van het skelet horloges kan het gewoon zijn om te kunnen om de precisie-engineering die doorgaans verborgen zien, en met alle verhuizing onderdelen op het display het evenwicht wiel lijkt extra als het hart van een verblijvende post dan een levenloos bijzonder. zo effectief als de essentiële stukken, de makers van skelet horloges zal dan meestal gaan om voor de hand liggende gebieden graveren met prachtige lay-out en gebruik contrasterende belangrijke metalen of edelstenen om de visuele aantrekkingskracht te vergroten, het draaien van een tijd stuk in een functie van het kunstwerk dat kan reizen met je mee. De verschillen van skelet horloges is nooit hoger elk in stijl en design en snelheid geweest, variërend van onder aa honderd dollar om in extra van 2,5 miljoen dollar voor een Franck Muller Aeternitas Mega 4, die zoals je zou denken is een ding een beetje bijzonder! < / p>
Skeleton horloges kunnen worden genomen, zodat u een exclusief design en stijl kan hebben, maar uiteraard zal dit plaatsvinden op een waarde, ook zijn er veel verzamelaars van skelet let daar dus het verkrijgen van een fantastisch skelet observeren kan een investering beslissing zijn, maar net als alle investeringen die je moet weten wat je bij je hebt, maar als je wilt zien wat gemakkelijk zuinig en beschikbaar horloges dit zijn slechts een handvol skelet horloges ontdekt in de heren horloges leidraad.

Category: Horloges

Comments are closed.