Significante trend horloges

Audemars Piguet Royal Oak

Een overvloedige bruin leer-based band en opvallende balans zilveren wijzerplaat deze mannelijke, geometrische ticker met de 18 karaat rose gouden lichaam. De Audemars Piguet Royal eiken pols controleren verkoopt voor $ 26.600.

Michele Tahitian Jelly Bean

Het is echt roestvrij metaal en sportieve band geven deze u genieten van praktische, terwijl de minerale kristallen en stijlvol wit geëmailleerde wijzerplaat maken een stijlvolle chronograaf. De heldere kleuren zijn speels en genot. Dit Michele Tahitian pols uitzicht verkoopt voor all-around $ 295.

Panerai Radiomir Regatta

Deze zwarte elegantie in combinatie met de zesde jaarlijkse Panerai zeilraces werd geïntroduceerd.

Het attributen een 1/eighth volgende chronograaf en een schaal om een ​​zeilboten normale snelheid in knopen op een kalf band en titanium gesp calulate. Deze Panerai Radiomir Regatta pols te observeren is een beperkt versie van 500 en is te koop voor $ 17, 900.

Romain Jerome Titanic DNA T-oxy III

Deze machtige, grote en krachtige 18-karaats steampunk beïnvloed blik op omvat een fusie van geroest metaal uit de echte Titanic in de bezel en de restanten van steenkool in zijn schone zwarte wijzerplaat. Dit Romain Jerome Titanic DNA T-oxy III verkoopt voor $ 29.900.

Vrouwen Rolex Datejust 36 mm < p> Wit goud cijfers op de top van een roze bloemenmotief ingekapseld met diamanten in een roestvrije metalen situatie op een roestvrij armband maken dit een succesnummer in daad. Het resultaat is een goed onverwoestbaar en vrouwelijke accessoire elke vrouw zou doen heel graag aan te trekken. Deze geavanceerde Rolex Datejust 36 mm pols uitzicht verkoopt voor $ 11.875.

TW Steel Grandeur TW54

Deze pols zoete heeft een moeder-van-parel wijzerplaat met aanzienlijke hoeveelheden vet die pop, omgeven door diamant dubbelganger zirconias en roestvrij staal. De bling wordt verbeterd door de witte lederen band. Dit TW Metal Grandeur TW54 verkoopt voor $ 675.

controleren Alfred Dunhill Bobby Finder Mannen weten p Dit is een elegante look op met een eenvoudige en schone zoeken. Het Alfred Dunhill Bobby Finder Heren Bekijk zal u terug opgericht ongeveer $ 3800 die een geborsteld roestvrij stalen behuizing die veertig centimeter groot met 10 centimeter dik stappen kenmerkt. De 8 een / twee inch bordeaux kalf leer-based band lijkt te zijn als aantrekkelijk met de pure zilveren wijzerplaat. Dit Alfred Dunhill pols observeren ook mogelijkheden een verwisselbare bezel en een geschroefde kroon.

De prachtige mannen te observeren heeft een geautomatiseerde self-kronkelende beweging met een krasbestendig saffierglas. Het is een beperkte versie ontwerp met slechts een, 500 worden vervaardigd over de hele wereld.


< / p>

Milieuvriendelijk Babe Geniet van Anaii Couture Collectie

Dit aantrekkelijke weergave is van de Anaii Couture Assortiment en wordt geïdentificeerd als het Groene Babe. Er zijn kringen te verminderen in het witte parelmoer wijzerplaat. De eco-vriendelijke faux-leer-based band heeft een glinsterend effect voor een stijlvolle en sportieve reinigen

Levi’s Girls polshorloge met lijken. wit lederen riem

Dit spectaculaire en zuinig Levis Girls polshorloge heeft een dikke witte band en wijzerplaat met een prachtige vergulde hoofd zaak. Het horloge wordt geleverd met Levi’s twee kalenderjaren jaar garantie en kan worden gekocht voor all-around $ 100.

Rolex Girls Mom van Pearl

Deze vrouwtjes Rolex Pearlmaster is een sportieve structuur met oude omgeving raffinement. De 18K geel goud bezel is bekleed met een totaal van twaalf diamanten. De Parelmoer wijzerplaat femininely toont 18K goud Romeinse cijfers en handen op een 18K geel goud geïntegreerde armband. Ongetwijfeld chic en prachtig. De waarde voor deze dames Rolex is geschikt ongeveer $ 15, 000.

Perrelet Diamond bloem dubbel Rotor Girls Bekijk

Dit prachtige Perrelet Diamond bloem dubbel Rotor dames Let gevestigd is met diamanten en vaste stof in goud of platina voor een correct uitvoeren van uitstekende vakmanschap. Onderscheidend aan Perrelet is de Computerized Caliber P-181 Dubbele Rotor met extra vervaardigen van de rotor repliceren bloemblaadjes van een Lotus bloem. Het wordt aangeboden in sterke roestvrije metalen, rose goud of twee toon met staal en gold.The wijzerplaat is verkrijgbaar in een sterk product schaduw met diamanten, diamanten en robijnen of diamanten en saffier’s. Het geniet kan worden verkregen juist rond $ 6, 000.

Category: luxe horloges

Comments are closed.