Seiko Velatura Kinetic Guys s-Ladies Watches Evaluatie

Velatura: Marine Horloges

Seiko Velatura selectie levert marine horloges geschikt voor een selectie van de zee hobby’s en beroepen. De Yachting Timer en de duiker chronograaf onderscheiden als de meest gespecialiseerde uurwerken, maar andere variaties, dit soort als de Kinetic Direct Push (waarmee om slinger van elektriciteit door het opwinden van de kroon) zijn net zo nuttig of succesvol.

Fashion

Seiko Velatura, functionaliteit vereist voorrang over het type niet een verrassende verandering denken van de functie van deze horloges. Er zijn letterlijk meer dan een dozijn verschillende mogelijkheden, en je zal zowat elk stuk afzonderlijk te ontdekken uw geweldige mix van nutsbedrijven moeten analyseren. Om op te noemen een aantal, zijn er chronografen, uni-rotatie bezels, veel timers en indicatoren, alarmen en markers, drinkwater weerstand nut, en nog veel meer.

stijl en design

Elke Velatura check out is een multifunctioneel tijd holding instrument dat een sterk bezette wijzerplaat, die misschien kunnen overwegen wat tijd om te begrijpen om te bladeren en correct te gebruiken laat zien.

Velatura Palms

Seiko Velatura horloges zijn opmerkelijk voor een heleboel redenen, maar het scala aan stijlen handen ‘is 1 van de meest opvallende. Velatura ontwerpers duurde zeker een inventieve benadering met betrekking tot de minuten en enkele uren vingers:. Elk individu bestaat uit twee diamant-achtige vormen gekoppeld in het hart van het uitzicht door de as

Mannen en meisjes

Seiko Velatura Heren en Dames verschillen in vele omvangrijke stijl en design kenmerken. Velatura Mannen komen vrijwel uitsluitend met zwarte wijzerplaten, waarop verschillende sub-wijzerplaten en indicatoren verschijnen met het assisteren van de witte, paarse en blauwe kleuren. Velatura Vrouwen zijn verkrijgbaar met witte en roze gezichten, de laatste met behulp van moeder -van-parel. Mannen zijn solide uit roestvrij staal (met koolstofvezel in sommige versies), en een tekort versieringen, vrouwen kunnen worden tweekleurige en omvatten meer dan vijftig diamanten, binnen en buiten de wijzerplaat. In normale, Velatura Vrouwtjes horloges zijn minder intensief, en overweeg om harmonie model en visuals met de functies. Kinetic en overige mutaties De overgrote meerderheid van de Seiko Velatura horloges zijn afgestemd met een voorschot kinetische kaliber, die de vingers van de blik stuwt op door het benutten van de elektrische stroom die door de arm van de drager. Kinetic Direct Push is bijzonder in die zin dat het mogelijk maakt dat, in aanvulling op de gemeenschappelijke Kinetic beweging, om vitaliteit te maken door simpelweg het opwinden van de kroon. Dit is een belangrijk element dat ervoor zorgt dat de horloges blijven energetische wanneer de eigenaar gewoon niet. Andere wijzigingen bestaan ​​uit alarm chronograaf (een combo van twee mogelijkheden) en geautomatiseerde chronograaf.

Category: sporthorloges

Comments are closed.