Seiko Spring Push Horloges overzicht: chronograaf, GMT, Maan periode

Seiko Spring Reizen

Seiko Spring Push naar voren als de meest technologisch geavanceerde Seiko assortiment gemaakt voor de twee volwassen mannen en vrouwen. De technologie is vrij uitgebreid het moet zijn, in het bezit geweest hieronder groei voor tientallen jaren, en met honderden stuks. Spring Reizen horloges verlaten het echappement (een element vooraf onmisbaar in het oog met mechanische gebieden), en functioneren van de Tri-Synchro Regulator voor in de plaats een veel zuiniger manier om vitaliteit te beheren binnenkant van het systeem. Als eindresultaat, de horloges winkel tweeënzeventig uur van het vermogen reserve de palmen verschuiven in een voortdurende beweging, zweefvliegen zonder een enkele rem, correct repliceren de tijd zelf. Seiko overwegen plezier in deze prestatie, technologische, zo effectief als esthetisch een enkele.

Motion

Spring Genereer is een stilistisch gevarieerde selectie. Gericht op technologische innovatie in plaats dan uniek design concept, het omvat een breed scala stilistische, van ontspannen tot chic tot futuristische. Een kwaliteit die populair is om alle Seiko Spring Reizen horloges, is, zeker, de geweldige zelf-zelfvertrouwen. De uurwerken huidige een effectief gestructureerd en evenwichtig gezicht gebied straalt harmonie uit die overstijgt in pretentieloze visuele uitstraling die aanzienlijke betrouwbaarheid verraadt

Functies

Spring Drive bevat de volgende belangrijkste versies:. Chronograaf, sectie maan, GMT, en minder ingewikkelde kleine en midden secondewijzer versies. Basic stijl uitgangspunt: eenvoud, helderheid en waardigheid Rechte lijnen combineren effectief met de grote cirkel van de zaak, en een aanvulling op de lineaire indices op de wijzerplaten.. Het grootste deel van de horloges onder Romeinse cijfers, sommige Arabische cijfers gebruikt voor extra mogelijkheden. Het is echt een uitdaging om te categoriseren Spring Drive horloges als alledaagse of chic noch lijn behoort strikt aan beide categorie (mogelijk met een persoon uitzondering ). Het blijkt dat Seiko aandringen op het genereren van gemeenschappelijke horloges die effectief zal mengen in een sociale omgeving.

Resources

Lente Push zijn direct beschikbaar in even strap (krokodil) en armband variaties. Ik meen dat armband producten zijn veel meer in lijn met Seiko visie. De bandjes plaats een contact van luxe en verfijning die het ingrediënt van rauwe elektrische energie te verminderen, het genereren van de horloges extra geschikt voor functies en chic nacht activiteiten. De chronografen verschijnen in titanium een ​​verdere actie in de richting van luxe functionaliteit en elektrische gangreserve indicatoren in alle items. Seiko Spring Genereer bewijst dat horloges de meest innovatieve technologie kan omhullen, en blik stijlvolle nog. Seiko tart luxe horlogemakers het is echt niet bepaald door purisme en is niet bang om heetste elementen en ontwikkelingen binnenkant van het systeem op te nemen.

Category: Horloges

Comments are closed.