Seiko Le Grand activiteit Kinetic-Quartz horloges recensie

Seiko Le Grand Activiteit

Seiko Le Grand activiteit is een visueel veelzijdige set van horloges, geproduceerd voor mannen en vrouwen. Zoals de titel aangeeft, de collectie toont een atletiek streak maar in een informele of chic aanbod (met een beroep op het model). De basis set-up van een sferische bezel en een normale verkeersstroom armband resulteert in een effectieve en verzekerd zoeken, die de uitersten van Sportura of Velatura mijdt. Het lijkt erop dat de activiteit in de titel verwijst naar de extra comfortabele soorten van sport, dit soort als snooker of golfen. Le Grand Sport is een schaars Seiko selectie die rechthoekige (tonneau gevormd) horloges geeft. De meest klassiek beoogde onderdelen rivaal zoals Citizen’s Stiletto, Corso, en Palidoro eclectische chic-atletiek collecties.

Structuur

Verschillende attributen verenigen de overgrote meerderheid van de Le Grand Sport uurwerken. Eerste meeste horloges gebruikt Romeinse cijfers, te-hebben een ontwerp dat moet klasse vertonen. Ten tweede, het assortiment verlaat de gespierde vingers gebruikt in Arctura of zelfs Coutura, en zet op slanke, zelfs of bladvormige markers die een vleugje van genade te verhogen om de timers. 3, deze collectie gaat terug tot de basisprincipes van Arctura in zinnen van de duidelijkheid wijzerplaat: hoe minder drukker, de superieure. Tot slot worden de subdials en indicatoren in de chronograaf en elektrische gangreserve types niet gespecificeerd het podium om een ​​belangrijke functie in plaats daarvan uit te voeren, ze zijn gestileerd en ingetogen om de eenheid van de totale structuur te helpen.

Heren < / h2>

Seiko Le Grand activiteit is het enige assortiment dat diamanten in even mannen en horloges dames en die aangeeft een ding kenmerkt. Heren Le Grand activiteit met diamanten (alleen als indices op de wijzerplaten) vormt een merkwaardige sub-klasse van horloges die flirt met luxe en meestal neemt signalen uit horloges gemaakt in de superior-close markt. Dames Hoewel sommige vrouwtjes Le Grand Sportieve activiteiten horloges repliceren de mens ‘stijl, de voornaamste bulk uit elkaar gevestigd en veer in de richting van hoge stijl. De typische pracht van rechthoekige (tonneau vormig) voorwaarden voegt een belangrijke verscheidenheid, evenals een factor van de mogelijkheid om de veilige sferische stijl. Armbanden Zowel mannen en vrouwen ontwerpen veranderen armbanden, meestal een beroep op inkomende links van een groot aantal metingen. Hieronder armbanden blijken een extra verdieping voor creativiteit en structuur, zoals het de overgrote meerderheid van de producten activiteit aanvankelijke punten die mooi interactie met de instanties. Mutaties

Le Grand Sport is een brede stijl en design voornamelijk gebaseerd assortiment dat verschillende kalibers beschikt: kinetische, quartz en automatische chronograaf. De meeste uurwerken werden afgestemd met de aangetoonde kwarts beweging.

Category: mannen horloges

Comments are closed.