Seiko Kinetic Coutura, Perpetual Jongens s, Dames horloges Overzicht

Seiko Coutura: De Energie van Contrasten

Seiko Coutura trouwt trend met de functionaliteit van een vakbond dat het een van de meest interessante Seiko collecties zullen maken. Gemakkelijk beschikbaar met dergelijke voorzieningen als eeuwigdurende dag (kinetische) en alarm chronograaf, en afgestemd met verschillende mechanismen, Coutura geeft hoekige, expressieve vormen die een groot deel van de kleur (meestal zwart en grijs, aangevuld met zilver en goud tinten) gebruiken en ontlenen hun elektrische stroom ontstane contrasten.

Mutaties

Seiko Coutura telt geavanceerde kinetische en goed herkend kwarts acties. De vorige functies kinetische eeuwigdurende een eeuwigdurende kalender beweging aangedreven door de acties van het hele lichaam, volgens het principe van alle kinetische kalibers. Kinetic eeuwigdurende voert een verdienstelijke technologische rivaal van de mechanische complicatie van eeuwigdurende kalender.

Layout

Seiko Coutura beoogt schokken en imponeren. De voorwaarden zijn enorm, zelfs intense look. Uitgebreide, speerpunt pijlen in gouden of zilveren tinten snijd door de wijzerplaten en verbeteren van het principe van de scherpte en contrast. De armbanden verder op de omloop van de achthoekige of anderszins hoekige randen, elk in kleur en als alle -natuurlijke ontwikkeling van de soort. Basisontwerpen zonder verdere functie kan rustiger zijn, hoewel zelfs deze varianten huidige karakter hoewel de chronografen, die op een handvol subdials alsof ze sieraden ringen zijn geweest, te begeleiden met krachtig temperament.

Mannen en Meisjes

Mens ‘
Seiko Coutura is ongebruikelijk in zoverre dat het diamanten versies in elke mannen en vrouwen sporen. Coutura mannen geeft twee eenvoudige diamanten varianten: stenen opgericht op de wijzerplaat, in put van de indexen, en stenen ingelegd op de ring. Diamonds verhogen een contact van polish en verfijning aan het hogere niveau van zichtbaarheid van Coutura mannen. meisjes
Coutura vrouwen beschouwen een verschillende oplossing diamanten uitgegroeid tot een belangrijke stijl ingrediënt in de dames lijn. De stenen ook enkele van de ribben in de achthoekige modellen (als om te herinneren aan bijbelse oorsprong van de vrouw) en interactie als banden of ornament met de wijzerplaten en hun Arabisch-cijfers-en-zaklamp / speerpunt-palmen samenstelling. Sommige wijzerplaten omvatten moeder-van-parel. Blijkbaar diamanten in Coutura vrouwen steun aan de rand parallel aan Coutura mannen behouden zonder de stenen.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.