Scuderia Corsa voor de industrie twee auto’s en vrachtwagens op de Rolex 24 at Daytona

ingang van vele honderden klanten van Ferrari, verzamelaars en automotive fans, Giacomo Mattioli, teambaas van Scuderia Corsa aangekondigd dat allebei van die de TeamA € ™ s # drieënzestig en # 64, 458 Italia GT3â € ™ s zou het duurde niet lang worden op weg naar Daytona, Florida om te concurreren in de legendarische Rolex 24 at Daytona

Mattioli introduceerde ook zijn stellaire line-up van veteraan bestuurders:. 2.012 Ferrari Obstacle hele wereldkampioen Alessandro Balzan en Alessandro Pier Guidi, eigentijds van zijn overwinning in de zes uur van Vallelunga, zo effectief 2010 Open up GT winnaar, Marco Frezza en racen legende Olivier Beretta.

Spreken tot de menigte over zijn nieuwe medewerkers en hun toekomstige tijd, Mattioli vermeld â € œracing in de Rolex 24 at Daytona met Ferrari, samengevoegd met het talent dat we hebben samen plaats, heeft de neiging om mij verzekerd dat Scuderia Corsa supporters een zal geven ongelooflijk competitief en spannende race te enjoy.â €

De 2 458 Italia (# vierenzestig) ingevoerd voor de Daytona inspanning zal gereden worden in aansluiting met Brazila € ™ s Via Italia Racing Team. De # 64 zal worden helmed door Through Italiaâ € ™ s Francisco â € œChicoâ € Longo, en racen veteranen, Rafa Matos, Daniel Serra en Xandinho Negrao.

Tests voor de slopende 24 uurs race begon afgelopen weekend op de Daytona Intercontinental Speedway in Daytona, Florida. De race is gepland voor 26-27 januari, 2013.

Mattioli ook aangekondigd dat Scuderia Corsa zal deelnemen aan de totale 2013 Grote AM tijd met Alessandro Balzan en Alessandro Guidi uitwisselingsverplichtingen achter het stuur van de # drieënzestig.

De West Palm Beach front Motorsports Examiner staat voor u klaar voor het evenement, en zal de perceptie te leveren in de langste dag in gespecialiseerde autoracen de Rolex 24!

Wees er zeker van aanmelden aan de West Palm Beach Motorsports Examiner, en te behouden bijhouden van je favoriete racers. Als je een motorsport fan, en weet van een viering, arbeidskrachten, of bepaalde persoon die u wilt zien geprofileerde, vergeet niet om sta mij weten . Ook, zorg ervoor dat u zich aan mij op twitter, en de studie van mijn posts over lokale uitjes , HOAs , verkiezingen , en eetgelegenheden .

Category: Horloges

Comments are closed.