Rolex Submariners Bezel Info

Om tijd geïnvesteerd op diepte te peilen, een duiker vaak berust op een te genieten met een uitwendige ring speciaal gemaakt voor dit doel. Unidirectionele bezel merken intervallen van een minuut de Submariner totdat het afhangen van vijftien, gaat vervolgens in 5-ogenblik markeert daarna tot een maximum van 60. Om ongelukken te voorkomen, de bezel kan alleen rechtsom gedraaid. Een lichtgevende inzet op de nul, of voorlopige markering kwestie, zorgt ervoor dat de leesbaarheid in kleine lichtgewicht omstandigheden.

In de fase die u wilt aan de slag te tellen minuten, bijvoorbeeld, bij de mooie start van een duik, draait u de ring met de klok mee totdat uiteindelijk het driehoekig gevormde markering (op nul) uitgelijnd met de minuut de hand van de cheque uit gezicht. Vanaf deze plaats naar voren, studie verstreken minuten van de ring als alternatief dan de wijzerplaat. Zorg ervoor dat de ring voor elk verder gebruik te resetten.

Rolex bezels zijn vervaardigd van gepatenteerde keramische producten genoemd Cerachrom die de fabrikant verklaringen krasvast, bestand tegen corrosie, en niet beïnvloed door ultraviolet licht-gewicht. Kwalificaties tinten zijn verkrijgbaar in zwart, blauw of milieuvriendelijk, terwijl markeringen en cijfers hen zelf worden ingesteld met platina of geel goud. Een ronde lichtgevende insert is gevestigd op de bezel zero-markering uitgave.

Category: sporthorloges

Comments are closed.