Rolex Richtlijnen

Behoud de kroon volledig vastgeschroefd hoewel het dragen van de te observeren. De kroon is de kleine knop aan de zijkant van het genieten. Dit moet worden aangescherpt door de schroeven met de klok mee tot aan het niet veel meer zal schroef.

Wind het horloge. Verkrijg de blik op off van je pols. Transformeer de kroon linksom totdat uiteindelijk je echt het gevoel dat het losgemaakt en zal draai geen extra. Transformeer de kroon met de klok mee (net draaien, zonder te drukken in) ongeveer veertig momenten. Dit zal grondig wind het horloge. Zodra de check-out is gewikkeld, dwingen de kroon weer in en draai met de klok mee.

Opgericht tijd. Kies de Rolex af van uw pols. Draai de kroon tegen de klok in. Trek de kroon zo sterk terug als het zal gaan. Verschuiven de kroon rechtsom of linksom om de tijd in te stellen. Als u een Explorer II of GMT Pak II, kunt u gewoon de urenwijzer verplaatsen door de kroon uit naar de eerste houding (draai de kroon, trek het uit, zodat het vastklikt locatie niet verder trekken in de vorige houding) en draaien te stellen. Thrust de kroon terug in en draai met de klok mee na de tijd is ingesteld.

Verander de dag op een Oyster Perpetual met dag-en quickset methode. Trek de kroon uit tot de om te beginnen met de plaatsing. Schakel de kroon met de klok mee om de dag te veranderen op een vrouw Oyster Perpetual. Schakel de kroon tegen de klok om de dag te transformeren op een man.

Opgericht de werkdag en de datum op een Day-Date Oyster Perpetual zonder quickset functie. Transformeer de kroon met de klok mee, zodat de urenwijzer beweegt langs de 12 2 keer. Wanneer je dit hebt uitgevoerd, zal de kroon van de datum wijzerplaat wijzigen. Om de werkdag wijzerplaat wijzigen, overdragen de urenwijzer eerder de twaalf tweemaal tegen de klok, dan regelen derhalve de dag.

Stel de werkdag op een Oyster Perpetual met een quickset methode. Trek de kroon uit tot de eerste plaats en transformeren naar links om de dag in te stellen. Om de werkdag te stellen, eerste trek de kroon uit naar de laatste positie, dan flip tegen de klok rechts tot de wijzer passeert de 12 twee keer. Het overbrengen van de kroon zal vervolgens vestigde de dag wijzerplaat.

Gevestigde de dag en datum op een Oyster Perpetual met dubbele quickset modus. Trek de kroon uit tot de te beginnen met plaats. Schakel de klok mee om vestigde de dag, tegen de klok in om de datum in te stellen.

Stel de datum op een GMT Leren met quickset, Yacht Leer of Submariner met quickset. Trek de kroon uit tot de eerste plaats. Flip de kroon, zodat de kleine wijzer passeert de 12 2 keer, gebruik maken van de kroon om de datum plaatsing transformeren.

verkrijgen van de drukknopen. Klik hier voor de check-out af van uw pols en draai de twee stuwkracht knoppen te vinden aan beide aspecten van de kroon door naar links te draaien tot aan zij geen extra zullen zetten.

Gebruik de chronograaf. Druk op de best beoordeelde kracht knop om de chronograaf te activeren. Druk op de best beoordeelde toets drukken om de chronograaf en het moment weer stoppen om opnieuw te starten. Duw de basis kracht knop om de chronograaf op nul te zetten.

Lees de chronograaf. De kleine draaiknop aan de basis van het genieten displays seconden verstreken. De wijzerplaat van de juiste acties volle minuten en de draaiknop aan de linkerkant het enkele uren.

Category: mannen horloges

Comments are closed.