Rolex Recessie bij Somerset Collection deedsphotos

Ik had een boodschap in de nabijheid van de Somerset Selection winkelcentrum vanochtend en pakte mijn digitale camera als ik ging uit de deuropening. De decoratie van Kerstmis bij Somerset waarschijnlijk omhoog, ook al Thanksgiving is twee weken afwezig. De werkloosheid in Michigan is extra is dan 15%, en sommigen zeggen het is echt op weg naar twintig%. De foto’s onder belandde gemaakt op de chique kant van het winkelcentrum de verkoop van de plaats product personen uit genummerde potentiële kopers. 1113-09 deedsphotos elf 10-09 Diverse weken geleden nam ik een aantal schoten op de proletarische kant van Somerset Selection precies waar er veertig-70% korting tekenen zijn geweest bij vrijwel elk individueel verkooppunt en paar faillissement haard omzet in ontwikkeling. Toen ik de schoten voor deze hub op de richistan kant Ik vroeg waarom ik niet zie gelijkwaardige brand verkoop indicatoren. Effectief, vond ik het antwoord in het deze ochtend New York Times. (Artilce gekoppeld beneden). Saks Fifth Avenue en andere luxe handelaren hebben besloten om te proberen om hun klanten uit de buurt van de verwachtingen van grote speciale kortingen te spenen. Zij hebben hun winkel voorraden geminimaliseerd en beweren dat ze hebben geen strategieën voor grote eind-van-de-yr disconteringsvoet.

Category: sporthorloges

Comments are closed.