Rolex Oyster Perpetual Let Aanbevelingen

Begin met de centrale knop untwist aan de rechter kant van de ervaring, en ga tegen de klok in en uit haar beschermde positie, zodat het in de wikkeling situatie. Wachten om te zien en te voelen de knop pop helemaal gratis wanneer u veel meer dan genoeg hebben gedraaid. Wind je check out voor ongeveer dertig seconden. Na de eerste wikkeling, je genieten wil zelf-wind door je biologische beweging zo lang als je het gebruikt. De Rolex zal moeten helemaal opnieuw worden gewikkeld als vele dagen gaan voorbij zonder dat het versleten.

Pak de onthuld knop, in kronkelende houding, en trek totdat je voelt het op een inkeping naar buiten. Wees ervan bewust dat deze eerste inkeping is het voor uw Rolex date brengen. Draai de knop om de werkdag van uw Rolex verschuiven naar het juiste bereik. Weet dat je niet in staat om terug te draaien als je een hoeveelheid bewegen, dus je wilt een verdere rotatie te voltooien en terug te keren naar de juiste datum als u voorbij laten gaan het de 1e keer.

Minutieus grip aan de knop en trek na een veel meer te beleven het vestigen in de 2e en verste stand. Let op dat deze uiterste positie stelt de uren en minuten van je look at.Turn de knop om de urenwijzer bewegen en de juiste tijd ingesteld. Duw op de knop, tegen de veer, totdat uiteindelijk voel je het druk op de basis. Zonder het elimineren van de spanning, draai met de klok mee om de knop vast te zetten. Uithouden om te controleren of uw tweedehands begint gaan, wat aangeeft dat uw Rolex nu is het handhaven van de juiste tijd.

Normaal gesproken houd je Rolex papierwerk dat kwam in de doos op een beschutte plaats. De seriële variëteit en de documentatie zal significant voor reparaties, wederverkoop, en bedrijf. Voorzie uw Rolex in de dealer voor alle reparaties veeleisende mechanische aanpassingen. Deze bevat polsbandje veranderingen merken dat uw Rolex heeft hyperlinks, gehouden in het gebied door kleinere pinnen. Deze pennen zijn allerbeste geëlimineerd en aangepast door een juwelier of uitzicht technicus, om te voorkomen dat de kwaliteit en de prijs van uw Rolex horloge schaden. Draag uw Oyster in voor geen kosten aanpassingen op het gebied van kopen of om nog een licentie retailer.

Category: mannen horloges

Comments are closed.