Rolex klaagt â € ~ Rolex Delia € ™ in Brooklyn voor merkinbreuk

De naam kan ook adviseren dat een corned beef sandwich verkoopt voor $ 100, maar enkel vooruitzicht voor miscommunicatie zal binnenkort worden verwijderd. De vier maanden oude Rolex Deli in Fort Greene, Brooklyn, zal het wijzigen van de naam nu dat de Zwitserse horlogemaker luxe heeft gekregen wind van de sandwich shopa € ™ s onbevoegd lenen van zijn merknaam.

De Delia € ™ s exploitant, Shawqu Ali, doesnâ € ™ t begrijpen waarom hij is nog geslagen met een â € œtrademark dilutionâ € tegemoet door een vennootschap waarvan de goederen assortiment in prijs de verkoop van $ 6.000 tot $ 30.000. Hij wordt geciteerd door de New York Post als vermelding:

Thereâ € ™ s helemaal niets Rolex-relevante op het menu. Blijkbaar Rolex doesnâ € ™ t weet het grote verschil met een broodje en een controle. Normale mensen vandaag de dag kennen de variatie.

Het gaat goed met, ingediend bij een rechtbank in Manhattan rol, eist dat Ali betalen gespecificeerde schade, aan te passen zijn storeâ € ™ s titel , en vernietig alle symptomen, promotie, en andere reclame-stof die de naam Rolex bevat. Ali zegt dat hij doesnâ € ™ t hebben de $ 30.000 wilde zijn storeâ € ™ s signaal te transformeren, laat staan ​​bestraffende schade, maar hij zou een erkende remedie van zijn individu. Zijn gebruik van de titel Rolex werd door de New York Conditie splitsing van vennootschappen. Het lijkt erop dat hij een fantastische locatie aan de aandoening.

Ondertussen Ali is niet de 1e deli merkhouder om de titel van zijn winkel in maanden van het openen van het te verbeteren. Een broodjeszaak die organisatie deed op het verminderen van Lexington Avenue in de vroege jaren tachtig paste haar naam tijdens zijn tweede week van de onderneming. Dat was gewoon omdat de authentieke identiteit van de instelling, gerund door immigranten uit het Center East, was â € œSemen Deli.â €

Klik op Abonneren op de leiding van de pagina naar mijn artikelen of blog posts direct verzonden naar uw e-mail inbox. Volg mij op Twitter of schrijf je in voor mij op Fb . Je kunt me bereiken op howard.portnoy @ gmail.com of door onder publiceren geplaatst.

Category: sporthorloges

Comments are closed.