Rolex Info

De Zwitserse-centered Rolex Kijk naar bedrijven produceert een verondersteld 650.000 tot 800.000 horloges per kalenderjaar, met prijsklassen variërend van $ 3.000 tot $ honderd en vijftig, 000.

Rolex horloges kunnen worden geïdentificeerd door de serie-en artikelnummers, caseback identificatie bedrag en beweging handtekening gevonden met betrekking tot de beste en onderste lippen en de binnenkant van de omstandigheden.

Rolex horloges niet te produceren met duidelijke casebacks of casebacks gegraveerd met de Rolex of model namen, met uitzondering van de Sea-Dweller.

Met uitzondering van de Sea-Dweller, alle Rolex horloges aspect de cyclops dateren vergrootglas op 3:00, terwijl vervalsingen vergroten de datum zodat het lijkt het is echt overdreven.

De Submariner, Daytona en Sea-Dweller Rolex horloges functioneren een ‘Triplock kroon’ die een meer rubberen O-ring afdichting in dienst op de kronkelende mechanisme om een ​​waterdichte omstandigheid te garanderen.

Sinds 2002 Rolex begonnen met micro-etsen van de Rolex kroon logo hieronder 6:00 dat kan alleen worden blijkbaar gezien worden met een juwelier loupe.

Category: mannen horloges

Comments are closed.