Rolex Identificatie

vertrouwd u met de leeftijd leeftijd Rolex kroon merk, en het testen van het horloge om te zien of je het kunt plaatsen. Op authentieke Rolex-horloges, verschijnt het merk Rolex op de confronteren dicht bij de ‘6.’ De geëtste kroon is vrij kleiner. Pretend horloges meestal repliceren de kroon op grotere en ongelijke verhoudingen.

Het handelsmerk van de Rolex ligt met zijn know-how. Ernstige Rolex horloges hebben een secondewijzer die soepel glijdt langs het gezicht van de check-out, zonder tikkend geluid. Sommige vervalsingen hebben een secondewijzer die teken even in beweging en in audio.

Controleer om te zien of de Rolex horloge heeft een zeer duidelijk weer of een regio die interne mechanisme van het horloge onthult. 1 van de duidelijkste tekenen van een nep-Rolex is een schijnbare caseback. Rolex heeft nauwelijks maakte een controle met een duidelijke caseback. Dit is een bewuste hard werken om het bedrijf handelsmerk mechanisme bewaken.

Detect een echte Rolex door de inspectie van de materialen. Authentieke Rolex-horloges zijn gemaakt van 24-karaats goud, platina of roestvrij staal. Dit wordt aangegeven op de band. Als u de inspectie van een Rolex dat is chroom gekleurd, verguld of heeft twee verschillende elementen, meest mogelijke, het is echt een nep.

Glance voor eventuele gravures op de achterkant van de behuizing van de genieten. Rolex, in tegenstelling tot de populaire perceptie, niet graveren of markeren de achterkant van de kast van een betrouwbare genieten. Faux Rolex-horloges meestal etsen een serienummer, symbool of handelsmerk op de rug weer van de blik op in een energie te lijken werkelijke. Echte Rolex horloges zijn geheel strak op de rug.

fabriek vervoerd Rolex horloges verschijnen met een hologram sticker op de achterkant van de kast die een 3-D beeld van de Rolex kroon zo perfect als het horloge referentienummer opties. Nep Rolex-horloges ook verschijnen met een sticker op de achterkant van de kast, maar meestal gewoon niet een drie-D hologram. Meestal fakes hebben ook een andere dan de Rolex kroon indruk.

Detect een echte Rolex door de seriële en de situatie referentiecijfers op het observeren. De referentienummers op een betrouwbare Rolex blik op zijn gegraveerd op het facet van het genieten scenario. De gravures zijn diamant slice. Nep Rolex-horloges hebben een serienummer dat stoer lijken, alsof ze zijn geëtst met zuur. De referentienummers moeten ook overeenkomen met de certificering van echte Rolex horloges, die een exclusieve collectie van hoeveelheden. Nep Rolex certificering hoeveelheden zijn herhalingen van selectie combinaties.

Category: luxe horloges

Comments are closed.