Rolex horloge op eBay Fraude & ndash eBay-verkopers Kijk naar Out

verwerven van twee jongeren die binnenkant van het autismespectrum en een metgezel die is op dit moment werkloos zijn dagelijks leven is een beetje moeilijk, even economisch en emotioneel. Inkomen is beperkt. Zijn vreselijke bezit te gaan van week tot 7 dagen (soms dagelijks) af of we waarschijnlijk om voldoende dollars aan te kopen voedingsmiddelen toe alleen door te brengen de kosten. Hebben Op zoek naar verschillende manieren om inkomsten op te krijgen lijn, ik nam een ​​superieur lijken op een on-line gebruik van de diensten van webpagina geïdentificeerd als Freelancer. Dit is een web-site waar door mensen zoals ik kon gaan en bieden op werk kansen die individuen essentieel afwerking. Bij Freelancer, er zijn enorm veel verschillende soorten die allemaal projecten geplaatst in hen. Ik geselecteerde locaties die relevant zijn voor mij eindigde, nam een ​​handvol tests en begon biedingen op projecten ter plaatse. Voor de reden dat ik een uitstekende eBay reacties scoren en een bevestigde paypal account, maakte ik een beslissing om te bieden op de initiatieven die uiteindelijk gekoppeld aan die regio. Met zo veel om uit te kiezen, ik koos een handvol dat klonk veelbelovend en een geplaatst bod op hen. Het verwerven enthousiast over het verblijf gecontacteerd bijna ideale weg, ik was enthousiast om het opzetten van kleine zaken met de werkgever die , bleek, werd hier in Australië gecentreerd. We kwamen tot een regeling op zinnen voor het bevorderen van de producten en het leek als een uitstekend aanbod. Ik was een beetje sceptisch toen de gegevens kwam in mijn e mail handvat over een Rolex te observeren. Alle verschenen authentiek en ik hebben het item voor de essentiële 5 keer. Het enige probleem dat vreemd bleek was dat het uitzicht was gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Ik zette de Rolex toch. Binnen dertig minuten een bod werd op de blik op te zetten. Door de stop van de aanvankelijk 24 uur, zijn er 20 mannen en vrouwen kijken naar de Rolex geweest. Tegen het einde van de 5 keer, de Rolex kende een waarschijnlijke snelheid van bijna $ 6000. Hoewel dit is een geweldige prijs voor een Rolex, ik was een klein bang omdat ik nooit eerder las alles van de werkgever. Zien als de advertentie is nadert zijn einde, stuurde ik hem een ​​e-mail herinnerde hem aan de voorwaarden die wij hadden afgesproken. Ik stuurde ook een e-mail uiting geven aan mijn bezorgdheid dat er kleine correspondentie was geweest de hele tijd dat de Rolex op de veiling was geweest. Met dit soort van een hoog geprijsde objecten, toch zou hij in contact maken met geweest om te vragen of er problemen waren geweest? Op Freelancer, suggereert hij dat hij het leven in Australië. Zelfs als hij leefde op de oostelijke kustlijn van Australië, zou hij slechts op een max van 2 enkele uren voorafgaand aan waar ik verblijf. Het is verbazingwekkend welke resultaten een bedreigende e-mail en vervolgens een met betrekking tot e-mail kan overbrengen. tien minuten nooit eerder zelfs geslaagd wanneer hij mailde me, waarin staat dat door het vervullen van wat ik wilde doen (bij over de middelen totdat de koper zijn / haar verwerven had ontvangen) was het helemaal verkeerd detail te doen, dat er sprake was van de mogelijke kap van de koper te draaien over en verklaren dat zij niet de juiste goederen te hebben verkregen, of dat ze hem niet ontvangen hebt helemaal. Er was ook de dreiging van de zeer waarschijnlijke kap die PayPal onze beide (koper en de mijne zou bevriezen ) is goed als dit bleek. heb ik drie e-mails allemaal, allemaal in geld brieven, allemaal in de hoop om me gerust te stellen dat alles in orde was en dat er bijna niets te klagen over. Er was ook een vraag om via Skype te praten met behulp van spraak-telefoon. Het aanbieden van hem mijn Skype gebruikersnaam, was ik opgelucht dat Steve was de woonplaats naar alle dingen die zouden worden vermeld horen. Skype naam en ik zat te kletsen dan het web met een jongen die ik ervoer nooit vervuld die wenste mij een Rolex verkopen voor hem. Deze discussie vond plaats terwijl er slechts achttien enkele uren nog op de veiling. De kerel besefte dat ik nog steeds ruim de tijd gehad om de conclusie van de notering en hij wilde niet dat ik om dat te doen als de Rolex was momenteel op een substantieel bedrag. De discussie ging voor ongeveer twintig minuten. In de loop van de dialoog werd mij aanbevolen dat de vorige man of vrouw die werkte voor hen volgde de procedure die ik gewenst om te gaan met, en dat het allemaal mis ging, dat de mens die het item heeft opgedaan draaide rondom en plaats in een betwisten met PayPal waaruit blijkt dat zij ervaren in geen geval het product verkregen. Zelfs terwijl hij ervaren inkomsten om te bewijzen dat hij de koopwaar voor de eBay-verkoper had verzonden, PayPal ging met de koper en dat alle ontvangsten ervaren om weer worden gecompenseerd terug naar hen. Gedurende die tijd, had zowel PayPal-rekeningen zijn bevroren. mij medegedeeld dat het alleen om te voorkomen dat dit was om de middelen uit de winstgevende bieder aan mijn financiële instelling rekening meteen. Deze, blijkbaar, was de enige manier om het inkomen risicovrije houden. Ja, dit leek bijzonder onjuist mij. Ongetwijfeld alle transacties werden waarschijnlijk spot meer dan PayPal te verwerven? Nee was de oplossing voor dat. Ik werd toen opgedragen dat hij wilde dat het inkomen voorafgaand aan dat hij de goederen zou kunnen mailen, dat dit is wat de betreffende persoon op zijn naaste nodig, en dat ik ervaren om de fondsen verzenden door middel van Western Union. Op een natuurlijke manier, vertelde hij me om gewoon mijn commissie en alle eBay-kosten vlak voor het overbrengen van die inkomsten met hem over in het Verenigd Koninkrijk. Ik was beloofd beelden van hem verpakken van het horloge en van de toezicht cijfers en dat het punt zou via UPS verzonden. Alle door deze, hoewel, er was een groot deel van de nadruk op hem hoeven de overgedragen door middel van Western Union geld en dat er geen andere manier was om dit te doen. Er was ook het verzekeren van cadeautjes als nieuw iPhones en een iPad Mini. selecteren om een ​​zeer goede nachten slaap te krijgen, werd ik wakker om over te komen dat de check-out ervaren verdubbeld in het bieden en was op een nog veel grotere hoeveelheid. Dit vervaardigd mij komen uitzonderlijk onaangename met de nieuwe voorwaarden die ik was te houden aan te voelen. Dankzij hoe dodgy het volledige aanbod leek, besloot ik om die transactie te beëindigen. Er is gewoon geen manier was ik waarschijnlijk een kans met een individuele elses fondsen te verwerven. Ik heb met behulp van eBay voor een reeks van jaren en zijn meestal behandeld met PayPal. Te worden ondervraagd naar buiten van deze betrouwbare zakelijke rook naar een scam bieden. eBay hebben heel handig geweest in het helpen me met dit een verschil maken. Vanwege het feit dat ik heb kennis ze weg te eigenen, zal ik niet worden gefactureerd eventuele vergoedingen. Spreek over een buurt van een single. In geen geval opnieuw zal ik omgaan met personen die niet zullen bezighouden met PayPal. Ik beschouw dit misschien wel een van de meest effectieve manier van filteren op mogelijke oplichters die azen op eBay verkopers.

Category: mannen horloges

Comments are closed.