Rolex GMT Pak II Begeleiding

Roteren B, dat is de bezel van het kijken, met de klok mee door de juiste hoeveelheid uur als je naar het westen van Greenwich. Draai de ring tegen de klok in als je naar het oosten van Greenwich. Voor een grafiek van het aantal uren te verhogen of aftrekken voor uw specifieke tijdzone Zie Methoden segment.

Om H, dat is de twaalf-uurs hand gezet, maken de garantie dat de bezel is ingesteld op de juiste tijdzone. Dit is wat je net deed in fase een, maar het brengt geen schade toe aan dubbel testen het. Schakel de kroon van het kijken naar de te beginnen met inkeping aan de H de hand veranderen in een stappen van een uur tot aan u de geschikte uur hebt geselecteerd. Herstel de kroon om de nul plaatsing (helemaal vastgeschroefd) wanneer voltooid.

Om vestigde de T en M, die de 24-uurs hand en het moment dat de hand, respectievelijk, de plaatsing van de kroon van het zicht te plaatsen 3. Plaatsing drie is wanneer de kroon wordt gedraaid naar de volgende klas. Dit zal de controle te induceren, om te voorkomen, zodat u de tijd wilt wijzigen. Pas de T kant, dat is de 24-urenwijzer, de huidige 24-uurs tijd in GMT. Zetten de stam van de check-out tot de juiste tijd is ingesteld. Door de stift enige weg M kant, die momenteel met de hand. De S hand of secondewijzer, zal vast blijven.

Category: luxe horloges

Comments are closed.