Rolex Equestrian Game titels

De Rolex Kentucky 3 dagen Gelegenheid is de enige keer per jaar CCI **** (Concours Complet Internationale Vier Sterren) feest gehouden in Noord-Amerika. Viersterren gelegenheden zijn de grootste hoeveelheid van eventing niveaus van de concurrentie, en er zijn slechts een handvol van deze situaties gehouden elk jaar. De eventing niveaus van de concurrentie voor de duur van de Olympische Spelen is een 4-sterrenhotel partij. De Rolex Equestrian Games bereikte vier sterren staan ​​in 1998.

De Rolex paardensport video games geven bovenste hoeveelheid ruiters en paarden in de Verenigde Staten een kans te strijden in hun persoonlijke plek. Het biedt ook de Verenigde Staten Hippische Sportfederatie (USEF) een gebeurtenis die kan worden gebruikt om het rijden kandidaten voor teams die de Verenigde Staten betekenen in de wereldwijde oppositie. beoordelen

De Rolex Kentucky Three-Day wordt georganiseerd door Equestrian Functies, Incorporated (EEI). EEI werd oorspronkelijk gemaakt om te regelen en gastheer van de 1978 Globe 3-daagse evenement Kampioenschappen in Kentucky. Het is een niet-financieel gewin charitatieve business. Rolex Kijk naar de VS is de hoofdsponsor van deze gelegenheid, en is sinds 1981. De presentatie van sponsor van deze partij is Bridgestone Americas Tire Operations, LLC.

Naast de een paar dagen eventing concurrenten, de Rolex Kentucky Een paar dagen voert ook gastheer voor een enorme paarden handel redelijk functionerende producten en ondernemingen uit alle door de staat. De Rolex Grand Slam van Eventing is ook voor het grijpen voor de duur van de Rolex paardensport online games. De Grand Slam awards $ 350.000 aan een rijder die de Land Rover Burghley, Mitsubishi Motors Badminton en Rolex Kentucky viersterren activiteiten kunnen winnen een enkel kort na het andere. Vanaf 2011, heeft slechts een persoon ruiter, Pippa Funnell van Terrific Brittannië, ooit gekregen van de Rolex Grand Slam. Funnell ontvangen alle 3 wedstrijden achter elkaar het hele jaar 2003.

Category: Horloges

Comments are closed.