Rolex Daytona Cosmograph Aanbevelingen

meeste roestvrij staal horloges zijn gemaakt van 316L chirurgisch metaal, dat is heel fantastisch. Rolex gaat een stadium verder dan dit, gebruik te maken van 904L staal, het is even een enorme corrosiebestendig en zeer polijstbare, dat is waarom een ​​Rolex straalt als geen ander. De armband is vrij moeiteloos de meting te wijzigen, het werken met schroeven in de plaats van pinnen. Het is in principe gemaakt van honderd bewegende elementen die voldoen aan de pols met gemakkelijke randen die onder geen beding addertje onder het gras of neem de huid. De armband heeft ook de Easylink-systeem waarmee je een nog meer aanpassingen te maken wanneer uw pols uitbreidt vanwege uit te werken en grote hoogten. Rolex-horloges belandde op het eerste zou moeten zijn genieten en het ontwerp is schokbestendig, anti-magnetisch en h2o resistent een operationele man. Het bereikt drinkwater weerstand als gevolg van de Triplock procedure kronkelende kroon.
U moet eerst flip het genieten kroon tegen de klok in totdat deze loskomt van zijn zegel. De check out kroon zal trek om u in staat zowel wind het of de tijd vastgesteld. Als hele, je moet milde kracht op uit en verander het met de klok mee tot aan het schroeven weer in het scenario om het te beschermen tegen stof en drinkwater. De Daytona caseback is hermetisch afgesloten en alleen een goedgekeurde Rolex services man of vrouw zal klaar om open te stellen het.

De beweging van de Daytona heeft boven het jaar verbeterd, het maakt nu gebruik van een 4130 caliber in-woning beweging. Het is opgebouwd uit 290 componenten die aanzienlijk minder is dan andere Zwitserse chronograaf acties. De compactere meting is productief en specifieke en maakt het passen in de vrij compacte 40mm situatie. Let op de afmetingen verschil met de Daytona en de Tag Heuer Aquaracer. De motion weergave heeft ook een Parachrom onrustveer. Dit apparaat beschermt de beweging van magnetische velden en beschermt het tegen schokken. Aan de ingang wijzerplaat zijn de woorden, ‘overtreffende chronometer formeel getest.’ Dit betekent dat de blik op is gegaan door twee weken van testen onder ernstige aandoeningen aan de Zwitserse criteria voldoen. Dit systeem is gebruikelijk voor elke Rolex met chronometer functie.

De chronograaf functie kan 1 zijn en vooral gebruik gemaakt van een prevent genieten. Om te beginnen, duwt u op de knop hoger dan de kroon. Te beëindigen, druk op de grote knop weer, en te resetten drukt u op de knop onder de kroon. De chronograaf kan ook gebruikt worden als een belangrijke tweede kant, als je het synchroniseren om te beginnen met de kleinere volgende hand op 6:00 van de wijzerplaat. Het kan ook worden gebruikt om snelheid, die een beetje meer ingewikkelde berekening. Het maakt gebruik van de modellen voor elk uur schaal die wordt gegraveerd in de ring van het horloge. Voor voorbeeld, stel dat je 50 seconden hebt genomen om de reis 1 mijl. De jacht op de wijzerplaat kunt u dan het vaststellen van uw snelheid aan tweeënzeventig mph zijn. Normaal velocity gevallen kunnen ook worden geïdentificeerd toepassing nog berekeningen.

Category: Horloges

Comments are closed.