Rockstar Games horloges en reageert op € ~ GTA 5â € ™ LEGO trailer remake â

Rockstar Games heeft een korte reactie op dit moment uitgegeven met betrekking tot een LEGO-remake van de eerste trailer van hun toekomstige multiplatform titel, â € œGTA 5.Een € De uitgever gaf rekwisieten aan de producent van de videoclip ‘thefourmonkeys, ‘en ook aan herinnerd hun aanhangers dat het is op dit moment een kandidaat van de Actie / Drama indeling van de Machinima Interactive Movie Pageant. U kunt kijken naar een aantal schermen van de meest actuele online video game van de â € œGrand Theft Autoâ € serie in de diavoorstelling op de leiding van dit artikel en de commentaren van Rockstar Video spellen hieronder (via Rockstar Newswire):

Veel meer foto’s Bekijk alle twintig foto

Props voor LEGO liefhebbers en machinima producenten thefourmonkeys voor hun nogal amusant schot-voor-shot remake van de eerste Grand Theft Auto V trailer op het moment een mededinger in de Actie / Drama indeling in de Machinima Interactive Film Festival. Magic!

Rockstar Games is de uitgever rijden â € œGTA five.â € De open up-hele wereld actie-reis videoclip activiteit is op dit moment wordt gemaakt door Rockstar North, de exacte dezelfde studio verantwoordelijk voor de afgelopen items uit de â € œGrand Theft Autoâ € serie. â € œGTA 5â € is op dit moment gepland om te verschijnen uit voor de Playstation drie en Xbox 360-consoles in Noord-Amerika op een dag alle door het voorjaar van 2013. U kunt vooraf krijgen de activiteit in het aanhangende naar website link: â € œGTA 5â €

Category: Horloges

Comments are closed.