Retro Disney Mickey Mouse horloges

De Levering van Mickey Mouse

Mickey Mouse werd geboren in 1928 en zijn met de muis die we allemaal kennen en liefhebben.

Steamboat Wllie

Mickey’s eerste grote publieke optreden was in de korte animatie, gescreend in 1928 en Walt Disney bood de voice-hierboven voor Mickey, die was om te zetten in de meest gerenommeerde muis in erfgoed . De film wordt erkend als een klassieker van het is afwisseling zoals in 1994 door animators werd verkozen tot de dertiende grote animatie op elk moment.

Ondanks het feit dat de film is bewaard gebleven in zijn geheel, zijn sommige scènes zijn te minimaliseren uit diverse variaties, voor ‘dierenmishandeling’, zoals ze belandde gezien als ongeschikt voor het moderne publiek-was er een scène waarin Mickey trok een kat staart en draai de zeer arme schepsel over over zijn hoofd, een extra precies waar hij speelde een eend als doedelzak en een enkele de plaats die hij voert de zuigelingen van een zogende zeug als een piano accordeon.

De Veranderingen in Mickey Mouse

Van meer dan de decennia die zijn debuut in Mickey Mouse nogal een beetje gewijzigd gevolgd. Voor een gegeven moment kreeg hij levendiger – de zwarte korte broek met witte knoppen werden vervangen met briljante rode met gele knoppen en hij werd aangeboden een nieuw paar gele sneakers aan te passen
Mickey herwerkt ook lichamelijk over de decennia – zijn snuit korter en omgekeerde verworven, zijn hoofd en ogen werden meer substantiële en hij kreeg een minimale korter een kraker. Sommigen hebben gesuggereerd dat dit was hem een ​​extra jeugdige te geven, interessante algehele look.
Toch, als opties Mickey’s groeide veel onvolwassen, niet zijn daden . Samen met de fysieke evolutie, Mickey werd aanzienlijk minder gemeen en extra goed gemanierd en ontwikkelde in zijn perspectief.

Mickey krijgt een Girfriend < p> Mickey’s girfiend Minnie, de uitbundige gal met de hierboven sized sneakers werd gemaakt door Iwerks en Disney rondom de exacte tijd als Mickey, in 1928. Haar hele titel is en ze veel te, bewerkt een fantastisch aanbod over tijd – haar kenmerken krijgen van te zijn een veel meer jeugdige als Mickey’s. In de eerste animaties presentatie van Minnie, was ze niet eens aan te trekken schoenen!
Minnie ook, werd voor het eerst geuit door Walt Disney, maar vanaf 1930 haar karakter werd genomen overgenomen door een successsion van vrouwenstemmen.

Mickey Mouse Comedian Publicaties

1 Mickey Mouse komiek leerboeken werden vervaardigd in 1939 en tentoongesteld zijn goede vrienden Minnie, Goofy, Pluto, Donald en zijn neefjes, Morty en Ferdie.
Mickey was een-wetgeving blijvende, eervolle muis en de komische vertellingen meestal beeltenis hem vechten in tegenstelling tot criminelen en het hebben van vreselijke schaafwonden. Een persoon van zijn aartsvijanden was en hij was om Mickey wat Moriarty was Sherlock Holmes.
Mickey Mouse strip gidsen daalde in de 2e helft van de 20e eeuw en hij was niet zo de voorkeur als Uncle Scrooge door deze periode. sommigen hebben het ws voorgesteld om de reden dat hij was een beetje een goody-two sneakers, en dat is gewoon niet zo intrigerend als een karakter met grijstinten -. vooral om een ​​extra innovatieve kijkers


Mickey Mouse Goederen

Hoewel Mickey’s niveau van populariteit kan mogelijk zijn vervaagd als een komische gids karakter, als een gunstig identificeerbaar, legendarische ster, zijn status nooit wained. Door de jaren 1950 Mickey Mouse had een concept park, een krant komiek strip, en en hij rijp voor merchandising was.
Boven het een lange tijd Mickey heeft ontworpen een algemene kijk op Mokken, T-shirts, lunchboxen, hoeden, schooltassen, handdoeken, horloges en een groot aantal andere koopwaar. Er is zeker al Mickey marionetten, comfortabel speelgoed, gidsen, lampen en nog veel meer.
Volgens Disney de alomtegenwoordige muis heeft een gezonde 98% erkenning vergoeding bij kleine kinderen tussen drie-11 wereldwijd.


Mickey Mouse horloges Tal van Mickey’s vroege merchandising dingen zijn opmerkelijk inbaar, met name Mickey Mouse horloges, die een fundamenteel stuk van koopwaar Disney zijn.
De eerste Mickey Mouse genieten model werd geproduceerd door de Ingersoll Waterbury Clock Co zoveel terug als 1933 resulteert in een partnerschap krijgt vorm met betrekking tot de twee organisaties. Het genieten aanbod met Disney redde de Ingersoll corporatie van dreigend faillissement en de te beginnen met jongen Mickey Mouse horloges was gelanceerd op de later dat kalenderjaar.
De eerste prijs voor de horloges was $ three.25 maar werd later teruggebracht tot $ 2. 95 en voor slechts $ 1.fifty, kon je een Mickey Mouse fob kijken.
Mickey Mouse horloges zijn bijna nooit afwezig van creatie, ze zijn te verkrijgen een iconisch stuk en hoe goed bekend. Op 1 podium, in de jaren 1960, de horloges waren vervaardigd met alleen de zinnen, die het contract vastgehouden tot uiteindelijk 1987.
Kort daarna, de fabricage rechten ging naar Lorus. en deze keer veel verschillende bedrijven te creëren Disney horloges, samen met Fossil, Colibri en van tijd uitvoert en Seiko.

A Timeless Common

Als gevolg van bijna honderd jaar, is Mickey Mouse is sieren de polsen van een groot aantal mensen vandaag van alle boven de wereld.
Op de horloges komen in een grote verscheidenheid van vormen en afmetingen, maar een aantal zijn toch denken aan de vroege variaties en normaal analoge, maar dan digitaal. Ze zijn een gemeenschappelijke van hun genre.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.