Relic Horloges voor Meisjes

De Starla witte multifunctionele blik op voorzien van een rose-gouden perimeter rondom zijn witte confronteren, met bezel set Swarvoski kristallen op precieze intervallen rondom de velg. De rest van het genieten is samengesteld uit witte hars, die een ongewone en opvallende kleur contrast maakt. De bandbreedte is 18 millimeter. De Starla wit multifunctionele kijken is geprijsd op $ 80 per juni 2011.

De Taylor zwarte keramische multifunctionele kijk op glitters met Oostenrijkse kristallen op haar krasbestendig gebied. Het uur, moment en tweede palmen zijn wit roestvrij staal, dat levendig onderscheid met de ebbenhouten track record. De bandbreedte van de Taylor zwarte keramische multifunctionele observeren is 18 millimeter. Deze gedurfde, zwarte horloge is geprijsd op $ 195 in juni 2011.

De Charlotte zwarte keramische en roestvrije metalen blik op, geprijsd op $ 54, is 1 van de daling geprijsde Relic vrouwen horloges. Deze horloge zwarte confronteren contrasteert met de glanzende, roestvrij metaal uur, moment en 2 palmen, het genereren van het ongecompliceerd te onderzoeken. De band op de Charlotte Relic is van roestvrij metaal, met een strook van zwart keramiek in haar hart dat drama en contrast toevoegt. De bandbreedte van dit horloge is 12 millimeter.

The Glitz zilver roestvrij staal genieten heeft het zoeken van een jurk horloge. Het kristal versieringen, met kristallen duidt elk uur op haar confronteren, het aanvaardbaar te maken voor chic situaties. Deze horloge deal met in roze roestvrij, met zilveren roestvrij uur, moment en 2 armen. Het houdt de dag in de zwarte cijfers op een witte achtergrond op haar gezicht. Kristallen jurk ook de RVS naast haar confronteren. De bandbreedte is twaalf millimeter. Het is geprijsd op $ 70 per juni 2011.

De Rachel zilveren wijzerplaat roestvrij staal waarnemen heeft een vierkante confronteren met een witte wijzerplaat en zilveren roestvrij uur, moment en 2e hands. De bandbreedte is 8 millimeter. The Relic Rachel is bedoeld voor casual don. Dit uurwerk heeft een acht millimeter roestvrije metalen band en is geprijsd op $ 55.

De roze rubberen-band digitale check out is een van de veel sportieve Relic horloges en is gericht op de energieke vrouw. Het is geprijsd op $ 35. Deze visie heeft een glanzende roze einde met grote, zwarte elektronische figuren op zijn witte gezicht. Het houdt ook de digitale maand en displays seconden digitaal. Voor inbegrepen gemak en comfort, dit genieten geeft het aanpassingsvermogen van een enorme rubberen band.

Category: Horloges

Comments are closed.