Reis naar Kentucky Rolex Party

De Kentucky Rolex 3 dagen Gelegenheid wordt gehouden in het Kentucky Horse Park net buitenkant van Lexington en trekt meer dan 80.000 toeschouwers elk jaar. Deze prestigieuze jaarlijkse functie een beroep op de ideale ruiters uit alles boven de aarde, waaronder Olympische ruiters, die lijken te strijden voor de $ 250.000 aan prijzengeld inkomen. De Kentucky Rolex is de enige 4-sterren hippische evenement in de VS. < p> De Rolex is zeer onderhoudend en biedt een geweldige manier om een ​​werkdag te wijden buiten lopen de klasse cross-state of gewoon ronddwalen over de diverse demonstraties en gelegenheden. gelegenheid van dit jaar is nog veel opmerkelijker zijn met wedstrijden extra voor de aarde Equestrian Games. Ook een renner zal worden probeert te ontwikkelen tot alleen de 2e in het erfgoed van de ‘Grand Slam’ prijs van $ 350.000 te verdienen! Gelet Er

Het Kentucky Horse Park ligt op slechts twintig minuten push noorden van Lexington samen Newtown Pike (US922) of kan worden gekomen van I-75 met behulp van de afrit ijzerfabriek snelweg en naast de borden.

Plan voor de Kentucky Rolex Celebration Dressuur – 9:30-03:30 op 22 april en 23 < / p> Cross Plaats – 09:30 tot drie: 30u op april vierentwintigste Stadium Jumping – 12:00 naar 2: 12:00 on April vijfentwintigste De laatste prijsuitreiking zal op zondag april vijfentwintigste op 2:00. Ticket Kosten < p> Prijzen fluctueren door onderscheidende werkdag en viering. Er is geen staand of het openstellen van zitplaatsen in de arena voor de Dressuur en Springen Stadion dus deze dagen zijn veel meer prijzig.

Voor meer details zie Rolex Tickets. Enkele tips voor Uitgavebudget Reizigers

  • Kom vroeg om een ​​zeer goed te zien langs de cross-plaats opleiding. De meest geliefd locaties zijn gewoonlijk het begin lijn, de finish kwestie, en het drinkwater springt.
  • Brengen een hoed en zonnecrème, soms schaduw is echt moeilijk te vinden samen het systeem .
  • Er zijn tal van voedsel verkopers, maar ze zijn erg prijzig. Wees zelfverzekerd om uw eigen lunch en drinkwater in te pakken.
  • verwerven van een systeem is mooi waarderen de kosten en bestaat uit goede informatie en feiten overbrengen van de uiteenlopende situaties en ruiters.
  • Gerichte bezoekers kan behoorlijk ongewenst zijn op de landelijke straten post in Lexington, kunt u de snelweg als alternatief kiezen.
  • Als je niet een ticket voor de indoor arena bestelt, kunt u zelfs nu kijken naar de renners op te warmen voor dressuur in een buitenring (gratis).

    De Kentucky Rolex Event is een uitstekende manier om een ​​weekend door te investeren buiten het huis genieten van de prachtige Kentucky Horse Park. Ik zal op het afdekken van de viering Examiner.com dus absoluut zeker weer uit te checken voor updates! Zie ook

  • Comments are closed.