Railroad Pocket Watches

p Dit is het verhaal van de Amerikaanse Railroad Pocket Observeer, en hoe het kwam tot een van de grootste procedures van Amerikaanse transport in de loop van de jaren 1800 beïnvloeden. Net als elke andere werkdag, omdat de introductie van de spoorweg, twee treinen tuffen langs. Het delen van de sporen in de buurt van Kipton, OH, of eender waar voor die kwestie, moet niet hebben een belangrijke deal geweest. Railroad protocol genoemd voor treinen delen tracks naar rendez-vous op een bepaald moment om de elementaire veiligheid van elke treinen en absoluut iedereen op hen te garanderen. Niemand had kunnen voorzien de activiteiten die een anders rustige dag samen te werken mensen eenzaam spoorbaan verbrijzeld. De twee treinen, een mail vrachtschip en een passagier op te voeden, waren bedoeld om elkaar te ontmoeten, zoals ze gewoonlijk deed, bij het delen van deze sporen, om te garanderen dat de juiste veiligheidsprotocol werd waargenomen. De dirigent van de passagierstrein had wat tijd verloren, veel dank aan een zakhorloge dat was gestopt voor vier minuten, en werd eind joggen. Het rendez-vous tussen de twee treinen nauwelijks plaatsvond. De mail teach moest verschijnen vanuit het westen, richting het oosten. De passagier praktijk was om te stoppen en wachten tot het voorbij, en ga dan verder naar het oosten. In plaats van te wachten op Oberlin voor het rendez-vous, die aan de achterzijde van het tijdschema, de passagier leren gaande over de oostelijke klasse locatie van het fase 1 van de ergste situaties spoor opnemen. De ingenieur van de coach passagier was van plan om een ​​specifieke spooraansluiting op de sporen te gebruiken, echter nog een ander vrachtschip was er al, op weg ongeveer 8 mijl-voor elk uur. Op zoek naar een tweede spooraansluiting, en zijn zicht geblokkeerd door het vrachtschip, de ingenieur van de passagierstrein in geen geval een kans te maken als de mail praktijk besteden dicht bij een bocht gaat in een tempo van vijfenveertig mijl. De twee treinen botsten, het doden van een geheel van acht mensen van vandaag, zoals de twee ingenieurs, maar een brandweerman en 3 postbeambten. De botsing vond plaats op slechts vijftig ft uit het depot te bereiden op Kipton.

New Pocket Bekijk verordeningen

Een afschuwelijke tragedie, maar kon worden voorkomen ervaren het uurwerk niet gestopt? Talrijke beschouwd als zo. De Amerikaanse spoorwegmaatschappijen affiliatie ingesteld nieuwe spoorlijn pocket kijk op benchmarks, en Webb C. Ball, werd aangesteld als de inspecteur om te verschijnen in spoor tijd bewaren. Bal, een uitstekende juwelier en pocket blik op Maven uit Cleveland, geïdentificeerd spoorweg tijdwaarneming procedures om in een erbarmelijke staat. Vervolgens zijn de nieuwe specificaties van de Amerikaanse spoorwegmaatschappijen affiliatie is ingesteld in het gebied en de spoorlijn pocket genieten was geboren. Alle horloges ervaren om zich aan deze nieuwe benchmarks en alle spoorwegpersoneel werden verwacht spoorweg zak te hebben aanvaard horloges een houden ze up-to-code, of een wrede gevolgen

American Railroad Pocket Kijk op:. Een klassiek uurwerk

De pocket genieten geboren spoorweg basisveiligheid moet groeien een klassieker te worden en verlangde naar uurwerk van zakhorloge liefhebbers. Nogal wat observeren providers kunnen worden gecrediteerd met het verstrekken van hoge kwaliteit spoorlijn zakhorloges om de twee spoorwegarbeiders en de fundamentele inwoners. Waltham Geniet Co was een naam bij de best beoordeelde van de zak sector observeren in de jaren 1800. Hun spoorweg zakhorloges zijn populaire keuzes, de twee toen en nu. Het product 1883 is een fijne meting achttien uurwerk. De ‘voorhoede’ en ‘riverside maximus’ zijn onder andere bekende Waltham keuzes.

Want To Buy A Railroad Pocket View?

Als u op zoek bent om te vergroten om uw keuze of om een ​​kleine stukje historisch verleden te krijgen, je kan het helemaal mis gaan met een Waltham of bijna elke spoorlijn zak genieten. Je moet echt worden samengewerkt om de dop van zo minimaal $ 100 of zo sterk als $ 1000, afhankelijk van de uitstekende van het stuk. Voorafgaand aan u leggen die dollars naar beneden hoewel, er absoluut zeker en hebben een ervaren juwelier of antiek look op pro neem een ​​goede blik. U wilt er zeker van zijn dat uw geld wordt steeds erg goed in het op een authentieke en tijdloze Amerikaanse uurwerk.

Category: vrouw horloges

Comments are closed.