Rado Zwitserse keramische horloges Compleet Guideline-Review

Rado Zwitserse

Rado is een Zwitsers merk dat uitzicht is ongelooflijk in tegenstelling tot en in een heleboel technieken tegenover zijn landgenoot horlogemakers. Hoewel deze vormen van iconische namen als Patek Philippe, of Vacheron Constantin doel vrijwel singulier op geautomatiseerde mechanische bewegingen, Rado liever Quartz als Audemars Piguet en Ulysse Nardin gebruiken goud en diamanten, Rado beslissen voor de opmerkelijk hoogontwikkelde keramiek. En, waarin Jaeger LeCoultre en Blancpain afhangen van traditionele vormgeving voorschriften, Rado verzinnen een roman, adembenemend minimalistische esthetische benadering.

In andere zinnen, Rado unapologetically kraken met gewoonte en conventie, het bevestigen op hun eigen zonder reservering naar de nieuwste technologische ontwikkelingen zowel even in kalibers en levert allesomvattende ze ambitieus op zoek naar een nieuwe canon te vestigen in het gebied. Daarom Rado horloges uitstoten van dit soort aandrijving:. Ze over te brengen in een sfeer van plezier, dat is verrijkt met politieke, revolutionaire, riskant smaken

Layout Factoren

In tal van methoden, Rado is alles over de stijl van de merknaam lijkt intentie om zijn eigen op te bouwen van de lay-out. Gezien het feit dat, toch, ze zijn niet een academische creatieve instelling, maar het oog merknaam, het bedrijf kiest voor een enkel pad in plaats van gevaar te brengen hebben verspreid indringende meerdere volledig te onderzoeken. Deze afzonderlijke route leidde de bouwers het heelal zijn volledige duisternis enerzijds en helderheid die kan worden gezien op de andere. Dit zijn, als gevolg daarvan, de twee belangrijkste dingen in het ontwerp Rado horloges:

 • Black schaduw dat de meerderheid van de wijzerplaten en armbanden adressen. Verschillende grijstinten, platina grijs, voor de gelegenheid, het verbeteren van de invloed van de belangrijkste schaduw, en zelfs in de zeldzame absoluut gouden of grijs gekleurde delen de zwarte lijkt ergens onderaan op de loer liggen.

 • Dial duidelijkheid , zo effectief doorschijnendheid, blijken typische Rado functies zijn. Van het gezicht tot het handelsmerk kras bewijs saffier kristal (die met elkaar bouwen aan een schijn van een flatscreen-TV-scherm), werd alles met voorbedachten rade om de methode van de tijd te kijken naar bijna een mystieke ontmoeting en een eenvoudige een persoon te maken zeer goed.

 • Componenten en Acties

  Hoewel Rado integreren diamanten (die simpelweg gewoon de beste indexen wanneer een persoon lijkt voor high-class beknoptheid), en soms gebruik van staal en goud, het is echt de grote-tech keramische dat het bedrijf leende zijn bekendheid van een vernieuwer. De kwestie van het gebruik van hogere-tech keramische ligt niet alleen in het streven naar opmerkelijke niveaus van hardheid en letsel weerstand te bereiken, maar ook in de direct comfort dit materiaal zorgt: het kan zeer mild, de temperatuur neutraal, en wraps heel gemakkelijk over de pols in tegenstelling tot metalen, leer of rubber.

  Mutaties

  Rado begonnen in 1957 als een kaliber maker (onder een divers titel), de ontwikkeling van het merk Swiss Quartz beweging. Kwarts is in de ziel van het merk, en het moet dan ook geen verrassing dat het aandeel van horloges van de fabrikant van de leeuw bestaan ​​van deze acties. Er zijn anderzijds ook talrijke geautomatiseerde types die algemeen blijkt veel regelmatiger blik op design en stijl componenten.

  collectie

  Rado produceren een reeks collecties meeste van hen in de eerste plaats gebaseerd op een eenzame inrichtingsplan: een geometrische vorm van de situatie, een uitzonderlijke inhoud, of een mix van de twee. Elke assortiment omvat een primaire, basisproduct, en vele wijzigingen en uitwerkingen, zowel van degenen die in de visuele en kaliber sectie. Vintage horloges kan worden ontdekt op eBay. Klik op de link om te lezen door begaan diepgaande adviezen:

 • Ceramica zou uitmaken van een merknaam klassieker: vierkant situaties, van verschillende grootte, geheel in lijn met de armbanden, die bestaan ​​uit dunne keramische platen naadloos aangesloten op een bepaalde aan een ander. Geheel zwarte wijzerplaat met een paar ingetogen platte armen, en een quartz kaliber in de standaard variant Jubile en chronograaf stukken toevoegen problemen en diamanten.

 • Sintra horloges kiezen veel meer vrijheden met fundamentele Rado voorschriften. De meest evidente wijziging ligt in de gedurfde bolle vorm de armband dunner aan de sluiting zal worden, het verdienen van de totale stuk lijken op een riem. Platina grijs en goud zijn onderdeel van de legendarische zwarte, geautomatiseerde bewegingen het handelsmerk Zwitsers Quartz kaliber. Deze selectie bevat witte ervaring stukken, en een aantal Jubile, diamant gemmed types.

  • Integrale

  • assortiment duurt normaal een verschillende methoden in de richting van chic, nacht verfijnde structuur, met behulp van een rechthoekige geometrische voorwaarde voor de situatie en een extra verfijnde armband organisatie. De lichtere, conciliative platina grijs, wit en gouden kleuren blijken te zijn de norm van de lijn geeft ook two-tone horloges zijn, over het algemeen kiezen voor de contrasterende zwarte en gouden palet. . Kwarts en geautomatiseerde acties en Jubile sieraden

  • authentieke horloges overwegen Rado te plaatsen: het hardmetaal situatie lijkt op een shuttle raam, of zeer waarschijnlijk een koepel van een planetaire kolonie.

   Nauwkeurige Een legitieme greep collectie in een grote verscheidenheid van kleuren, quartz en automatische uurwerken, en exclusieve, compromisloze wetenschapper of ingenieur als lijken.

  • is de gehele achterzijde van Initial: ronde, en in heel wat varianten zacht gekleurd, het herintroduceert eenvoud, en onthult zachtere aspect Rado’s. Verschillende volledig witte ontwerpen Ruim de unisex sluier, en charme direct aan de dames.

 • Coupole overgaat tot de ronde sorteren en de two-tone kleur van plan te onderzoeken. Dit assortiment combineert Origineel en True kwaliteiten, kruiden ze met dromerige futuristische accenten. Sommige van de onderdelen lijken items van historische ingewikkelde apparatuur.

 • Dames, Joaillerie horloges onder meer zaken als de Blue Fascination een stalen, robuuste vrouwelijke lijn die maakt gebruik van goud en veel diamanten en vrouwen timers uit de huidige collecties.

 • V10K, r5.5 zijn twee collecties die extra verbreden Rado’s reikwijdte, de voormalige krijgen van het abstract minimalisme, de laatste naar retro, down to earth esthetische.

 • eSenza, Anatom Jubile twee een doelwit collecties, een bijzondere vrouw , waarin een onderscheidend eivormige situatie, de andere mannelijke two-tone, bedoeld voor kantooromgeving en ‘s nachts.

 • Category: vrouw horloges

  Comments are closed.